10 angyali ima, amely csodákra képes!

10 angyali ima, amely csodákra képes!

Kedves Olvasó!

Egy csodálatos ajándékot hoztam Neked, egyenesen az angyalok birodalmából: 10 olyan angyali imát, amelyek valódi csodákat képesek megvalósítani az életedben! Ezek az imák olyan erőteljesek és hatékonyak, hogy képesek áttörni minden akadályt, megoldani minden problémát, és elhozni számodra a boldogságot, a bőséget és a szeretetet.

Az angyalok azt üzenik neked, hogy most eljött az idő, hogy megnyisd a szíved a mennyei segítség előtt, és engedd, hogy a csodák beköltözzenek az életedbe. Mindössze annyit kell tenned, hogy mély hittel és őszinte szándékkal elmondod ezeket a különleges imákat, és hagyod, hogy az angyalok fénye beragyogja a mindennapjaidat.

Íme a 10 csodatévő angyali ima:

 1. Az Áttörés Imája: Segít legyőzni az akadályokat és megnyitni az utat a sikerhez.

 2. A Gyógyulás Imája: Elhozza a testi-lelki-szellemi gyógyulást és harmóniát.

 3. A Bőség Imája: Megnyitja az utat a korlátlan jólét és a bőség felé.

 4. A Szerelem Imája: Segít megtalálni az igaz szerelmet, vagy elmélyíteni a meglévő kapcsolatot.

 5. A Védelem Imája: Erős védelmet biztosít minden negatív energiával és befolyással szemben.

 6. A Belső Béke Imája: Elcsendesíti a zavaró gondolatokat, és mély belső nyugalmat hoz.

 7. A Vezetés Imája: Segít meghozni a legjobb döntéseket, és megtalálni a helyes utat.

 8. A Megbocsátás Imája: Feloldja a múlt fájdalmait, és helyreállítja a lelki békét.

 9. Az Önelfogadás Imája: Segít elfogadni és szeretni önmagunkat, megtalálni valódi értékeinket.

 10. A Hála Imája: Elmélyíti a hála érzését, és vonzza a még több áldást és csodát.

 

 1. Az Áttörés Imája:

  “Drága Angyalaim!
  Kérlek titeket, segítsetek átlépnem minden akadályon és korláton, amely gátolja az előrehaladásomat. Adjatok erőt, bátorságot és tisztánlátást, hogy felismerjem és kövessem az isteni tervet. Nyissátok meg előttem a lehetőségek kapuját, és vezessetek rá a sikeres beteljesülés útjára. Köszönöm az áldásotokat!
  Ámen.”

 2. A Gyógyulás Imája:

  “Szerető Mennyei Atyám és drága Angyalaim!
  Alázattal kérem a segítségeteket a gyógyulásomhoz. Árasszátok rám a szeretet és a harmonikus egészség fényét, hogy testem-lelkem-szellemem visszataláljon természetes egyensúlyába. Oldjatok fel bennem minden blokkot és negatív mintát, és töltsétek fel a lényemet életerővel és vitalitással. Hálás vagyok a kegyelmetekért.

  Ámen.”

 3. A Bőség Imája:

  “Végtelen Teremtőm és fényes Angyalaim!
  Megnyitom a szívemet és az életemet a kozmikus bőség végtelen áramlása előtt. Kérem, segítsetek ráhangolódni a Mindenség végtelen forrására, és vonzani az életembe mindazt a jót, amire szükségem van, lelki és anyagi értelemben egyaránt. Köszönöm, hogy sosem kell nélkülöznöm, és mindig részesülhetek az Univerzum ajándékaiban!

  Ámen.”

 4. A Szerelem Imája:

  “Drága Istenem és szerető Angyalaim!
  Kérlek titeket, vezessetek rá a tiszta, őszinte és kölcsönös szerelem útjára. Segítsetek, hogy megtaláljam, vagy elmélyítsem a kapcsolatomat igazi lelki társammal. Töltsétek meg a szívünket elfogadással, megértéssel és szenvedéllyel. Támogassatok, hogy együtt növekedhessünk és kiteljesedhessünk a szeretetben. Hálás vagyok az áldásotokért!

  Ámen.”

 5. A Védelem Imája:

  “Szerető Mennyei Atyám és hatalmas Angyalaim!
  Kérlek titeket, vegyetek körül védelmező fényetekkel, és óvjatok meg minden negatív energiától, támadástól és ártó szándéktól. Helyezzétek fölém az isteni szeretet pajzsát, és segítsetek megőrizni a belső békémet és egyensúlyomat. Köszönöm, hogy biztonságban és szeretetben élhetek!

  Ámen.”

 6. A Belső Béke Imája:

  “Drága Istenem és kedves Angyalaim!
  Segítsetek elcsendesíteni az elmémet, és megtalálni a mély, zavartalan belső békét. Oldjatok fel bennem minden feszültséget, szorongást és konflikust. Töltsetek el nyugalommal, derűvel és bizalommal. Adjatok erőt, hogy a békesség szigete lehessek a viharos világban. Hálás vagyok a kegyelmetekért!
  Ámen.”

 7. A Vezetés Imája:

  “Bölcs Teremtőm és fényes Angyalaim!
  Alázattal kérem útmutatásotokat és támogatásotokat a döntéseimhez. Segítsetek felismerni az isteni tervet, és meghozni azokat a választásokat, amelyek a legmagasabb jómat szolgálják. Adjatok világos jeleket, és vezessetek rá a helyes ösvényre. Köszönöm, hogy mindig a legjobbat hozzátok ki belőlem!

  Ámen.”

 8. A Megbocsátás Imája:

  “Szerető Mennyei Atyám és kedves Angyalaim!
  Kérlek titeket, segítsetek elengedni a múlt fájdalmait, sérelmeit és nehezteléseit. Töltsetek el együttérzéssel, megértéssel és a megbocsátás erejével, önmagam és mások irányában egyaránt. Szabadítsatok meg a negatív kötődésektől, és hozzátok el a lelki gyógyulást és felszabadulást. Hálás vagyok a békességért és a kegyelmetekért!

  Ámen.”

 9. Az Önelfogadás Imája:

  “Drága Istenem és szerető Angyalaim!
  Segítsetek, hogy teljesen elfogadjam és szeressem önmagamat, az összes tökéletlenségemmel együtt. Lássátok meg velem az isteni fényt és a tévedhetetlen bölcsességet a lényemben. Támogassatok, hogy meglássam valódi értékeimet és egyedi ajándékaimat. Köszönöm, hogy segítetek kibontakoztatni a bennem rejlő végtelen erőt!

  Ámen.”

 10. A Hála Imája:

  “Végtelen Teremtőm és fényes Angyalaim!
  Hálás szívvel köszönöm minden áldásodat és kegyelmedet, amellyel elhalmozol nap mint nap. Köszönöm a szeretetet, a bőséget, a gyógyulást és a védelmet az életemben. Segítsetek, hogy mindig észrevegyem és értékeljem az ajándékaidat, és a hála szemüvegén át nézhessem a világot. Kérlek, fogadd el mélységes hálámat, és tölts el még több csodával és kegyelemmel!

  Ámen.”

Ismételd ezeket az imákat naponta, lehetőleg 21 napon keresztül, és engedd, hogy az angyalok fénye és szeretete átjárja az egész lényedet! Légy nyitott a csodákra, és higgy abban, hogy minden lehetséges, ha bízol a mennyei segítségben.

Most pedig fogadd az angyalok áldását:

“A Mennyei Birodalom fénye most beragyogja az egész életedet, és elhozza számodra a csodák végtelen áramlását. Az angyalok szeretete és támogatása kísér téged minden utadon, és segít valóra váltani legszebb álmaidat. Nyisd meg a szíved, és fogadd be a határtalan lehetőségeket, amelyek most eléd tárulnak! Tudd, hogy sosem vagy egyedül, és a segítség mindig megérkezik, ha kéred. Áldott légy a fény és a szeretet örökkévalóságában!”

Drága Olvasó, képzeld el, mennyire csodálatos lesz az életed, ha rendszeresen mondod ezeket a varázslatos imákat! Ne feledd, a kitartás és a bizalom kulcsfontosságú – bízz az angyalokban, és higgy a saját isteni erődben! Oszd meg ezt a bejegyzést másokkal is, hogy ők is megtapasztalhassák az angyali imák áldásos erejét, és együtt ünnepelhessük a beköszöntő csodákat!

Végtelen szeretettel,

Az Angyalok Üzenete csapata

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/

A tartalom nem másolható!