Close up on a couple holding hands in the park in autumn

3 egyszerű tanács a boldogabb mindennapokhoz

3 egyszerű tanács a boldogabb mindennapokhoz

Pozitív gondolkodás

Lehetsz boldogtalan, ha akarsz. Ezt a legkönnyebb elérni. Egyszerűen válaszd a boldogtalanságot. Mondogasd csak magadnak, hogy a dolgok nem mennek jól, hogy semmi sem kielégítő, és biztos lehetsz benne, hogy boldogtalan leszel. De mondd csak magadnak, „A dolgok jól mennek. Az élet jó. A boldogságot választom.” és bizonyos lehetsz benne, hogy megkapod, amit választottál…


Ki dönti el, hogy boldog leszel vagy boldogtalan?

A válasz – Te magad!

Lehetsz boldogtalan, ha akarsz. Ezt a legkönnyebb elérni. Egyszerűen válaszd a boldogtalanságot. Mondogasd csak magadnak, hogy a dolgok nem mennek jól, hogy semmi sem kielégítő, és biztos lehetsz benne, hogy boldogtalan leszel. De mondd csak magadnak, „A dolgok jól mennek. Az élet jó. A boldogságot választom.” és bizonyos lehetsz benne, hogy megkapod, amit választottál.

1. Fejezd be az aggódást!

NEM KELL az aggodalom áldozatává válnod. Ha leegyszerűsítjük, mi is az aggodalom, láthatjuk, nem más, mint egy egészségtelen, romboló mentális szokás. Nem születünk az aggódás szokásával. Szerezzük. És mivel bármilyen szokást, bármilyen szerzett magatartást meg tudunk változtatni, az aggodalmat ki tudod űzni az elmédből. Mivel agresszív, közvetlen cselekvésre van szükség a kiűzés folyamatában, csak egyetlen jó időpont van az aggódás elleni hatásos támadásra, és az pedig most van. Tehát kezdjük az aggódás szokásának megtörését most azonnal.

2. Higgy magadban!

HIGGY MAGADBAN! Bízz a képességeidben! Alázatos, de kellő hit nélkül a képességeidben nem lehetsz sikeres vagy boldog. De egészséges önbizalommal sikeres lehetsz. A kisebbségi érzés és az alkalmatlanság érzése megakadályozza, hogy beteljesítsd az álmaidat, de az önbizalom önmegvalósításhoz vezet és sikeres teljesítményhez.

Ahhoz, hogy megváltoztasd a körülményeidet, először kezdj el másképpen gondolkodni. Ne csak passzívan fogadd el a kielégítő körülményeket, hanem alkoss a fejedben egy olyan képet a körülményeidről, amilyennek lenniük kellene! Tartsd meg azt a képet, dolgozd ki minden részletét, higgy benne, imádkozz róla, dolgozz rajta, és megvalósíthatod, annak a mentális képnek az alapján, melyet a pozitív gondolkodásod hangsúlyoz!
Ez az Univerzum egyik leghatalmasabb törvénye… Ez a törvény röviden és egyszerűen kijelentette, hogy ha negatív fogalmakban gondolkodsz, negatív eredményekre jutsz. Ha pozitív fogalmakban gondolkodsz, pozitív eredményekre jutsz. Ez az egyszerű tény, mely a bőség és a siker lenyűgöző törvényeinek alapja… Higgy és boldogulsz.

3. Kerekedj felül a negatív gondolataidon!

Elfogadtad a negatív gondolatokat, azt, hogy lent vagy, és úgy hiszed, hogy ez így helyes?

Hogyan tovább? Változtasd meg a hozzáállásodat, valóban változtass rajta. Egyszerűen kezdd el azt állítani: „Nem akarok lent maradni. Mi előnye van annak, ha lent maradok? Soha nem kicsinylem le a mélység értékét, mert előnyömre fordíthatom a helyzetet. A mélység a legmélyebb pont, ahová csak érkezhetek. Az egyetlen irány innen már csak felfelé vezet. És én felfelé fogok menni.”

Ezek után tekints fel. Kezdj el az elinduláson gondolkozni. Tedd meg, ami ehhez szükséges. Indulj el, nem számít, hogy mennyire meredek vagy mennyire hosszú a kapaszkodó. Ha gondolataidat pozitív mederben tartod, pozitívan nézed a dolgokat, pozitívan cselekszel, mindig gyakorlod a pozitív elvet, az út tiszta lesz előtted, és el fogod érni a nagyszerű megvalósultságot. Ezzel a szellemiséggel a csúcs nem elérhetetlen, és ahogy ott állsz, már tudni fogod, hogyan tarts ki végig az úton.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 


Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a “sok szerencsét” beírása után gördítesz lejjebb!


Ez a zene 20 perc alatt feltölt pozitív energiával és levezeti a nap során felgyülemlett stresszt. Tökéletes elalvást segítő tenger hullámzással.


Nyugtató, 15 perces csakra hangoló meditáció, bármikor a nap folyamán ha szükséged van rá:

A Tibeti hangtál rezgései megszabadítanak Téged és az otthonodat a negatív energiáktól és feltölt pozitív energiával 🙏


Az Univerzum hangja, az OM mantra. Ez a meditációs zene megszabadít a negatív erőktől, és felszabadítja a benned rejlő energiákat!


Hasonló meditációs zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt: POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt: TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt: SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt: VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt: ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt: ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz keresztény gondolatok csoportunkhoz itt: KERESZTÉNY GOLDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

És a végén itt a kedvenc humor oldalunk is: ANYÁM BOROGASS FACEBOOK OLDAL