7 helyzet, amikor önzőnek kell lenned!

7 helyzet, amikor önzőnek kell lenned!

Üdvözöllek, Drága Olvasó!

Az önzőség gyakran rossz hírnévvel bír, azonban vannak helyzetek, amikor fontos, hogy magunkra is gondoljunk. Az önmagunk iránti szeretet és törődés nem önzőség, hanem egészséges önmegtartóztatás. Megosztok veled 7 helyzetet, amikor önzőnek kell lenned.

  1. Amikor túlhajszolt vagy: Az élet néha hihetetlenül stresszes lehet. Ilyenkor fontos, hogy időt szánj magadra, akár egy forró fürdő formájában, vagy egy kedvenc könyv olvasásával.

  2. Amikor beteg vagy: A betegség az Univerzum módja arra, hogy emlékeztesse az embert, hogy pihenjen és gondoskodjon magáról.

  3. Amikor kihasználnak: Ha érzed, hogy mások kihasználnak, akkor ideje, hogy önmagadra és a saját igényeidre koncentrálj.

  4. Amikor a kapcsolataid mérgezőek: Ha a kapcsolataid mérgezőek vagy károsak, akkor ideje, hogy az önzőség erejét használd fel, hogy véget vess nekik.

  5. Amikor döntéseket kell hoznod: Amikor döntéseket hozol, gondolj a saját igényeidre és vágyaidra. Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak.

  6. Amikor a saját boldogságod a tét: Ne hagyd, hogy mások elvárásai vagy ítéletei befolyásolják a saját boldogságodat. Önzőnek lenni ilyenkor nemcsak elfogadható, hanem létfontosságú is.

  7. Amikor a saját lelkeddel kell foglalkoznod: Az önmagunkkal töltött idő nélkülözhetetlen a lelki növekedéshez. Önzőnek lenni ilyenkor azt jelenti, hogy időt szánsz a meditációra, az önismeretre, vagy a lelki gyakorlatokra.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK