7 mágikus jele annak, hogy az angyalok munkálkodnak a háttérben, hogy beteljesítsék vágyaidat!

7 mágikus jele annak, hogy az angyalok munkálkodnak a háttérben, hogy beteljesítsék vágyaidat!

Kedves Fénytestvérem!

Az univerzum végtelen szeretettel és kegyelemmel vesz körül téged, és az angyalok fáradhatatlanul munkálkodnak a színfalak mögött, hogy megvalósítsák a legmélyebbet és álmaidat. Szeretnék megosztani veled néhány csodálatos jelet, azt mutatják, hogy az angyalok aktívan jelen vannak az életedben, és várhatóan mikor történnek meg a csodák!

  1. Ismétlődő számok: ha gyakran látsz ismétlődő számsorokat, mint például 111, 222 vagy 444, ez annak a jele, hogy az angyalok üzenetet küldenek neked. Ezek az isteni számkódok megerősítik, hogy a megfelelő úton jársz, és az angyalok támogatnak téged.

  2. Váratlan tollak: ha váratlanul madártollat találsz az utadon, különösen fehér tollakat, ez egy gyengéd emlékeztető az angyaloktól, hogy vigyáznak rád. Minden egyes toll az ő szeretetüket és védelmüket szimbolizálja.

  3. Jelentőségteljes dallamok: ha folyamatosan ugyanazt a dalt hallod, bárhová is mész, figyelj a dalszövegre! Az angyalok gyakran gyakran a zenét, hogy útmutatást és bátorítást nyújtanak számodra.

  4. Lenyűgöző természeti jelenségek: a szivárvány, a tündöklő napfelkelte vagy egy hirtelen feltámadó szellő mind az angyalok keze munkáját dicsérik. Ezeken a varázslatos pillanatokon keresztül éreztetik veled jelenlétüket és végtelen szeretetüket.

  5. Szinkronicitások és jelentőségteljes egybeesések: ha egymás után többször is azonos névvel, hellyel vagy képpel találkozol, az nem véletlen. Az angyalok szinkronitásokon keresztül kommunikálnak veled, hogy vezessenek és megerősítsenek.

  6. Belső sugallatok: hallgass a megérzéseidre és a belső hangodra! Az angyalok gyakran az intuíción beszélnek hozzád, hogy ezen keresztül jódat szolgálják.

  7. Szeretet és béke érzése: amikor hirtelen megmagyarázhatatlan szeretetet, békét és örömöt érzel, tudd, hogy az angyalok beburkolnak fényükkel. Engedd, hogy ez a csodálatos energia átjárja a lényedet, és emeljen fel téged!

Drága Fénytestvérem, nyisd meg a szívedet ezen üzenetek előtt, és engedd, hogy az angyalok vezetését! Ők mindig melletted járnak, és azon munkálkodnak, hogy beteljesítsék legmélyebb, legcsodálatosabb vágyaidat. Bízz az isteni tervben, és engedd, hogy az angyalok fénye beragyogja utadat!

Ha ez az üzenet megérintett, kérlek, írd le a “Köszönöm” szót kommentben, hogy jelezd az angyaloknak: készen állsz befogadni kegyelemmel teli áldásukat. Oszd meg ezt az üzenetet másokkal is, hogy ők is megtapasztalhassák az angyalok szeretőt életükben!

Szeretettel és fénnyel

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

 

A tartalom nem másolható!