A bátorság ereje, kérj: és megadatik

A bátorság ereje, kérj: és megadatik

Kedves Olvasók!

“Amikor Istenre bízod a terveidet, Ő meghaladja a legvadabb álmaidat.” Ez az igazság mindannyiunk számára egy reményteljes üzenet. “Kérjetek, és adatik nektek; keressetek, és találtok; zörgessetek, és megnyittatik nektek.” (Máté 7:7). Ez a bibliai igéret emlékeztet bennünket arra, hogy amikor hittel és bátorsággal fordulunk Istenhez, Ő válaszol imáinkra.

Hadd osszak meg veletek egy történetet egy fiatal férfiról, Dávidról, aki egy nehéz élethelyzetben találta magát. Szüksége volt egy új munkahelyre, de úgy érezte, hogy minden ajtó be van zárva előtte. Egy vasárnap délután, amikor a templomban ült, rádöbbent, hogy még sosem kérte Isten segítségét ebben az ügyben. Úgy döntött, hogy imában fordul Hozzá, és bízik abban, hogy az Úr megmutatja neki az utat.

A következő héten Dávid egy váratlan telefonhívást kapott egy régi ismerőstől, aki egy tökéletes álláslehetőséget ajánlott neki. Nem csak, hogy a munka megfelelt Dávid képességeinek, de még a lakhelyéhez is közel volt. Dávid rájött, hogy az Isteni válasz gyakran akkor érkezik, amikor a legkevésbé számítunk rá.

Barátaim, Dávid története emlékeztessen bennünket arra, hogy Isten mindig hallja a szívünk kéréseit.

Jövendőmondásom nektek: ha bátran és hittel kértek, akkor az elkövetkező időszakban meg fogjátok látni Isten válaszait az életetekben. Ezek a válaszok nem mindig úgy jönnek, ahogy elképzeltük, de mindig pontosan úgy, ahogy szükségünk van rájuk.

Most pedig arra bíztatlak titeket, hogy osszátok meg ezt az üzenetet. Osszátok meg, hogy mások is megtapasztalhassák a hit és az imádság erejét. Amikor megosztjuk a hitünket, növeljük annak erejét, nemcsak a saját életünkben, hanem másokéban is.

Legyen a ti szívetek és életetek is tele Isten szeretetével és áldásaival, miközben kértek, és nyitottak vagytok arra, amit Ő készített számotokra.

Áldásokkal és szeretettel,

pozitív gondolatok blog

Gábor, a béke követője


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.


http://kellenifog.hu/index.php/angyali-energiak-es-titkos-modszerek-utmutato-a-spiritualis-kapcsolodashoz/