A Befogadás Csodája: Amikor Az Angyalok Szeretete Rád Talál!

A Befogadás Csodája: Amikor Az Angyalok Szeretete Rád Talál!

Kedves Olvasónk!

Volt egyszer egy asszony, akit Eliza néven ismert a világ. Eliza egy csendes és szorgalmas nő volt, aki mindig önzetlenül adott másoknak, még akkor is, ha neki magának semmi sem maradt. Élete során sok nehézséggel küzdött, és sokszor úgy érezte, hogy egyedül van, hogy nincs senki, aki támogatná vagy megértené őt.

“Egyedül vagyok és nincs segítőm.” (Zsoltárok 22:12)

Egy éjjel, amikor különösen nehéz időszakot élt át, Eliza imádkozott. Imádkozott az erőért és a bátorságért, hogy továbbra is adhasson másoknak, és megőrizze a hitét az emberekben és az életben.

Aztán történt valami csodálatos.

Azon az éjszakán, amikor leginkább szüksége volt a reményre, Eliza álmot látott. Egy fényes angyal jelent meg előtte, aki szelíd hangon szólt hozzá.

“Eliza,” szólt az angyal. “Ne félj! Az Úr szeretete veled van, és meg van áldva a tisztaságod és az önzetlenséged. Tudom, hogy nehéz az utad, de ne feledd, hogy az Úr mindig gondoskodik rólad.”

Az angyal rámutatott Eliza szívére, és amikor a fény megérintette, Eliza egy hatalmas szeretet hullámát érezte, amely átjárta őt.

Az angyal folytatta:

“Az Úr szeretete mindig rád talál, Eliza. Csak nyitottnak kell lenned a befogadására. Emlékezz erre, és tudjad, hogy sosem vagy egyedül.”

Az angyal üzenetét hallva, Eliza könnyek között bólintott, és amikor felébredt, a szívében még mindig ott volt a melegség és a szeretet.

Ezután, minden egyes napon, amikor nehéz volt az út, Eliza emlékezett az angyal szavaira. Nyitott lett a szeretet befogadására, és minden napra talált valami jót, amiért hálás lehetett. Így az élete lassan, de biztosan megváltozott.

Kedves Olvasó, az angyalok szeretete rád is találhat, csak nyitottnak kell lenned a befogadására! Ne feledd, hogy Isten mindig velünk van, és az Ő szeretete mindig körülvesz minket. És ahogyan Eliza is megtapasztalta, amikor befogadjuk ezt a szeretetet, csodálatos dolgok történhetnek az életünkben!

Kérlek, oszd meg ezt az üzenetet, mert minél több emberhez eljut, annál többen lesznek képesek befogadni az angyalok szeretetét. Mert valóban, minél többen osztják meg ezt az üzenetet, annál erősebbé válik a szeretet ereje.

Isten áldjon mindnyájatokat, és bízzatok az angyalok szeretetében!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK