A Békesség Angyalának üzenete: A belső harmónia titka

A Békesség Angyalának üzenete: A belső harmónia titka

Kedves Olvasók,

Ismét egy különleges hírt szeretnék megosztani veletek, amikor a Békesség Angyalának üzenetét tolmácsolom. A következő bibliai stílusú történet és üzenet bölcsességet és békét hordoz a lelkünk mélyére.

A történet:

Hajdanán, egy idilli faluban élt egy ifjú nő, aki mindig nyugtalanságban élt. Bár a falu békés és virágzó volt, ő képtelen volt megtalálni a belső harmóniát. Egy napon, amikor a nő a béke utáni vágyódásával küzdött, megjelent előtte a Békesség Angyala.

Az Angyal mosolyogva így szólt: “Kedves leányom, a belső harmóniát akkor találod meg, amikor megtanulod elfogadni a világot és önmagad úgy, ahogy van. Engedd meg, hogy elvezesselek a belső békéhez vezető úton.” Az ifjú nő követte az Angyal tanácsát, és a Békesség Angyala segített neki megtalálni a belső harmóniát.

Az üzenet:

Kedves Olvasó, a Békesség Angyala arra emlékeztet bennünket, hogy a belső harmónia önmagunk és a világ elfogadásán alapul. Ha úgy érzed, képtelen vagy megtalálni a békét, hívd segítségül a Békesség Angyalát, aki mindig ott van, hogy támogasson és vezessen téged.

Az angyali ima:

Drága Békesség Angyala, köszönjük, hogy mellettünk állsz,
Vezess minket a belső harmónia ösvényén.
Segíts nekünk elfogadni önmagunkat és a világot,
Hogy a béke és a szeretet uralkodjon szívünkben.
Ámen.

A vers:

A Békesség Angyala, halkan érkezik,
Megmutatja a belső harmónia titkát.
Az elfogadás ölelésében megtaláljuk,
A békét, amely örökkévaló és maradandó.

Kedves Olvasó, a Békesség Angyalának üzenete által meríts erőt és reményt a belső béke megteremtéséhez. Emelkedj fel a zavaró gondolatok és érzések felett, és tapasztald meg a belső harmónia csodáját.

szeretettel,

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Örülünk, hogy elmerültetek a spirituális írásainkban, és reméljük, hogy segítettünk nektek új perspektívákat felfedezni és inspirációt meríteni. Ha tetszett, amit olvastatok, és úgy érzitek, hogy mások számára is értékes lehet, kérjük, segítsetek a munkánkat egy megosztással! Egyetlen kattintással nagyban hozzájárulhattok ahhoz, hogy további érdeklődők is megtalálják a cikkeinket, és velük is megoszthassuk a spirituális világ bölcsességeit és útmutatásait.

Köszönjük a támogatásotokat, és további kellemes olvasást kívánunk! Legyen a szeretet és a fény útmutatótok minden lépésnél.

Szeretettel,

pozitív gondolatok


2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


http://www.napiutmutatasok.hu/uzenet/elhoztuk-szamodra-a-vegtelen-angyali-energia-szimbolumat-engedd-hogy-neked-is-segitsen-az-erejevel/


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUN

A tartalom nem másolható!