A bőség és jólét áldása, az Univerzum csodálatos ajándéka!

A bőség és jólét áldása, az Univerzum csodálatos ajándéka!

Szeretett Olvasóink!

Az élet ajándéka az, hogy minden pillanatban felfedezhetjük a bőséget és a jólétet. Kívánom, hogy a nap minden egyes sugarával a bőség áradjon feléd, mint a napfény, ami átöleli a földet.

Ahogyan a folyók a tengert töltik, úgy töltsön el téged is a bőség. Az univerzum minden cseppje, minden csillaga, minden szemcséje hozzád áramlik, mint ahogyan Rumi mondta: “Ami téged keres, az is téged keres”. Bízz az univerzum szeretetében, és hagyd, hogy a bőség feléd áramoljon.

A jólét nem csak a gazdagság, hanem a békesség, a szeretet, a boldogság és az elégedettség érzése is. “A jólét titka az, hogy lássuk a szépséget mindenben.” Kívánom, hogy legyen szemedben ez a látás, hogy meglásd a szépséget és a jólétet mindabban, ami körülvesz.

Kívánom, hogy a bőség ne csak anyagi formában, hanem érzelmi, szellemi és lelki formában is megjelenjen az életedben. Ahogyan a föld megtermi a gyümölcsöket, úgy teremje meg a szíved a bőség gyümölcseit.

Áldás legyen rajtad, hogy minden nap felfedezhesd a bőséget és a jólétet, amit az univerzum kínál. Mint a hold, ami a sötét éjszakában világít, úgy ragyogjon az életedben a bőség és a jólét fénye.

Szeretettel,

Pozitív gondolatok blog

365 Nap Pozitív Gondolatokkal

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!