A Csillagok Áldása – Egy varázslatos meditáció a békés alváshoz

A Csillagok Áldása – Egy varázslatos meditáció a békés alváshoz

Kedves Olvasóink,

Az éjszaka csendje, a csillagos égbolt látványa hozhatja el számunkra a legmélyebb békét és nyugalmat. Szeretném megosztani veletek egy egyedi meditációt, amelyet saját magam dolgoztam ki, hogy segítsen benneteket megtalálni a pihentető alváshoz vezető utat. Mindenki megérdemli, hogy teljes nyugalomban és békében pihenhessen.

Az Égi Álom Meditáció:

“Ülj vagy feküdj kényelmesen, és engedd, hogy a tested ellazuljon. Zárd be a szemeidet, és képzeld el, hogy a fejed felett egy csillagos égbolt terül el. Minden egyes csillag a békét és a nyugalmat képviseli. Vegyél egy mély lélegzetet, és amint kilélegzel, képzeld el, hogy a csillagok fénye átjárja a testedet, eltávolítva minden feszültséget és stresszt.

Ahogy a csillagok fénye a testedben terjed, úgy érzed, ahogy minden izmod ellazul, minden gondolatod elcsendesedik. A csillagok békéje és nyugalma körbevesz és átjár. Képzeld el, ahogy a csillagok áldása belép a lelkedbe, és teljes nyugalommal tölt el.

Végül, képzeld el, ahogy egy csillagfényes ágyban fekszel, körülötted az univerzum végtelen csendje. Érezd, ahogy ez a csend és béke átjár, és készen állsz az álom birodalmába lépni. Bízd magad az éjszaka gondjaira, tudva, hogy biztonságban vagy, és a csillagok vigyáznak rád. Ámen.”

A meditáció végén adjunk át egy áldást is:

“A csillagok fénye, az univerzum végtelen szeretete és békéje legyen veled ezen az éjszakán, és minden éjszakán. Pihenj mélyen, nyugodtan, teljes biztonságban, tudva, hogy az univerzum és az angyalok vigyáznak rád. Ámen.”

Ha úgy érzed, hogy ez a meditáció segített neked, kérlek, oszd meg másokkal is. A békés alvás, a mély nyugalom mindenkinek jár.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


A Fény Könyve

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK