A Fény Útján: A Boldogság ösvényének felfedezése

A Fény Útján: A Boldogság ösvényének felfedezése

Drága olvasóm,

Az Univerzum ma neked szóló üzenete így szól: “A fény útján járva megtalálom a saját ösvényemet, ami elvezet a boldogsághoz.” Ez a mai nap megerősítése.

Mindenünkben ott van a fény, ami utat mutat a boldogság felé. Ez a fény a belső igazságunk, a szívünk hangja, amely sosem vezet félre minket.

Gondolj a “Titok” című könyvre, ahol Rhonda Byrne elmeséli egy nő történetét, aki elkeseredetten kereste a boldogságát. A nő a saját ösvényét kereste, de nem találta. Egy nap rájött, hogy a boldogság nem külső tényezőktől függ, hanem a belső világától. Elkezdte követni a belső fényét, ami végül a boldogsághoz vezette.

A mai nap üzenete, hogy higgy a belső fényedben, és higgy a változásban. A belső fényed útmutatást ad neked, és elvezet a boldogsághoz.

“Mikor követed a belső fényed, nem csupán a saját ösvényed találod meg, hanem az öröm, a szeretet és a boldogság ösvényét is.” – ez a mai nap inspiráló idézete, melyet Marianne Williamson, az ismert spirituális író és előadó szavai ihlettek.

Az Univerzum azt suttogja a füledbe, hogy higgy a belső fényedben, és higgy a változásban. Ne félj követni a belső fényedet, mert ez az, ami elvezet a boldogsághoz.

Szeretettel,

Az Univerzum

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!