A hálás szív elindítja a pozitív karmát az életedben, aminek az eredménye a csodás élet!

A hálás szív elindítja a pozitív karmát az életedben, aminek az eredménye a csodás élet!

Szeretett Olvasónk!

Sokszor azt gondolhatjuk, hogy a körülményeink döntenek életünk irányáról. Azonban üzeneteinkben már sokszor rámutattunk arra, hogy valójában belülről kifelé élünk. Amit a szívünkben táplálunk, az határozza meg életünk irányát. De tudtátok, hogy az egyik legnagyobb titok a csodás élethez nem más, mint a hálás szív?

„Minden dolognak megvan a maga ideje” – mondja a Prédikátor könyve (3:1). Nos, barátaim, eljött az az idő, amikor a háládnak kell lenned mindenért, amit az élet ad. Minden reggel, amikor felébredsz, kezdd a napot azzal, hogy hálateljes vagy. Nem csak a nagy dolgokért, mint az egészség vagy a család, de az apróságokért is. A friss levegőért, a madarak énekéért vagy egy kedves mosolyért.

Miért? Mert a hálás szív pozitív karmát indít el az életedben. Igen, jól hallottad! Amikor hálát érzel és ezt kimutatod, az Univerzum azt érzi, hogy kész vagy több áldásra és szeretetre. Ahogyan a spirituális tanítóink gyakran mondják: “Ahol a figyelem megy, ott az energia folyik.”

Most pedig egy kis jövendőmondás, amelyet közvetlenül az égből kaptam számotokra: Azok, akik kitartóan gyakorolják a hálát, egy új korszak küszöbére lépnek. Olyan időszakra, amely bőséget, szeretetet és világosabb napokat hoz!

Tehát, hogyan kezdjünk hozzá? Egyszerű. Minden este, mielőtt lefekszel, jegyezz fel három dolgot, amelyért hálás vagy. Ez lehet bármi, az egyszerű dolgoktól a nagy áttörésekig. Ahogyan a hálád növekszik, úgy fogsz megtapasztalni még több csodát és áldást az életedben.

Mielőtt befejezném ezt a bejegyzést, szeretnék tőletek egy kis szívességet kérni. Osszátok meg ezt a bejegyzést! Mert tudom, hogy vannak olyanok, akiknek szükségük van erre az üzenetre. A megosztásokkal biztosíthatjuk, hogy minél több emberhez eljusson ez a gyógyító üzenet, és együtt létrehozunk egy hálásabb, boldogabb világot. Mert a hálás szív tényleg elindítja a pozitív karmát. És az eredmény? Egy csodás élet, amely előtted áll!

Békében és szeretettel,

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A fény könyve – ingyenesen letölthető pdf változatban

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

A tartalom nem másolható!