A Hit Ereje és a Vonzás Törvénye

A hit ereje és a vonzás törvénye

Kedves Olvasóink, ma egy rendkívül izgalmas és mély témával szeretnék foglalkozni: “A vonzás törvénye a hittel teli életben”. Szeretnék rávilágítani, hogy a hitünk milyen erőteljesen képes formálni életünket és környezetünket.

“Hit által értjük meg, hogy a világok az Isten szava által alkottattak, úgyhogy ami látható, nem a láthatóból lett.” (Zsidókhoz írt levél 11:3). Ez a bibliai idézet tökéletesen kifejezi a hit és a vonzás törvényének kapcsolatát. Amikor hittel élünk, nem csupán reméljük, hanem biztosan tudjuk, hogy Isten gondoskodik rólunk és vezeti lépteinket.

Azt mondhatom, hogy a hittel teli életben az áldások és lehetőségek maguktól találnak meg bennünket. Amikor szívünk mélyéről hiszünk Isten ígéreteiben, az Univerzum – Isten keze által – elkezd munkálkodni azon, hogy ezeket a jó dolgokat elhozza nekünk.

Egy megváltozott élet története

Engedjétek meg, hogy elmeséljek egy történetet, ami illik a mai témánkhoz. Egy kisvárosban élt egy ember, aki nehéz időket élt meg. Egy nap, amikor már majdnem feladta a reményt, rájött, hogy ha megváltoztatja gondolkodásmódját és teljes szívéből hisz a jobb jövőben, akkor az életében is változások kezdődhetnek. Elkezdett pozitívabban gondolkodni, hálát adni a már meglévő áldásokért és bízni Istenben. Nem sokkal később, az élete csodálatos módon elkezdett jobbra fordulni: új lehetőségek és örömteli események jelentek meg az életében.

Kedves Olvasóink, higgyetek abban, hogy a hit által vonzzátok be életetekbe azokat a csodákat és áldásokat, amelyekre vágytok. Legyen a hitetek erős és változatlan, és lássátok meg, hogy az Univerzum – Isten keze által – milyen csodálatos módon működik az életetekben.

Áldott és bőséggel teli napot!

pozitív gondolatok blog

Gábor, a béke követője


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.


http://kellenifog.hu/index.php/angyali-energiak-es-titkos-modszerek-utmutato-a-spiritualis-kapcsolodashoz/