A karma kereke megfordul, most érted dolgozik!

A karma kereke megfordul, most érted dolgozik!

Kedves Olvasóm!

Végre eljött az idő, amikor a karma kereke megfordul, és minden jó, amit tettél, visszatér hozzád! Az elmúlt időszakban keményen dolgoztál, imádkoztál és hittél abban, hogy a jó elnyeri méltó jutalmát. Most itt az ideje learatnod mindazt a csodálatos gyümölcsöt, amit elvetettél!

Az univerzum örök törvénye, hogy amit adsz, az visszajár. Minden mosoly, kedves szó és önzetlen tett, amit másoknak adtál, most megsokszorozva tér vissza hozzád. A pozitív energia, amit kibocsátottál, most beragyogja életed minden területét.

Lehet, hogy eddig sok nehézséggel kellett megküzdened, de tudd, hogy ezek mind azért voltak, hogy megerősítsenek és felkészítsenek a rád váró csodákra. Isten látta a szíved tisztaságát és az erőfeszítéseidet – most pedig megjutalmaz érte.

Engedd meg, hogy egy imával kérjem számodra Isten gazdag áldását:

“Drága Mennyei Atyám!

Köszönöm, hogy a karma kerekét most a hívő gyermeked javára fordítod. Kérlek, áraszd ki rám kegyelmed és szereteted kimeríthetetlen kincseit! Adj erőt, egészséget, bőséget és végtelen örömöt! Kérlek, nyisd meg előttem a lehetőségek kapuit, és vezess a beteljesedés felé! Hálát adok, mert tudom, hogy hatalmas terveid vannak a számomra!

Ámen.”

Kedves Olvasóm, a következő időszakban csodálatos változások várnak Rád! Az angyalok azt üzenik, hogy bízz és maradj nyitott a váratlan áldásokra. Új lehetőségek, inspiráló kapcsolatok, anyagi gyarapodás közeleg. Főként pedig hatalmas lelki fejlődésen mész majd keresztül, ami minden eddiginél közelebb visz isteni valódhoz.

Megosztanád ezt a bátorító üzenetet azokkal, akik a szívedhez közel állnak? Hadd tudják meg ők is, hogy a karma most végre az ő oldalukra áll! Adjunk hálát együtt, mert hatalmas dolgok vannak készülőben!

Szeretettel,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

 

A tartalom nem másolható!