A Karma Törvénye: Mindenki Azt Kapja, Amit Megérdemel!

A Karma Törvénye: Mindenki Azt Kapja, Amit Megérdemel!

Üdvözlet, Kedves Olvasó!

Ma arról szeretnék beszélni neked, amiről talán már hallottál, de mégis sokszor félreértelmezünk: a karma törvényéről. Az a nézet, hogy mindenki azt kapja, amit megérdemel, sokszor rosszul értelmezett. Lássuk, mit jelent ez valójában!

A karma szó szó szerint “cselekvést” vagy “tettet” jelent, és az indiai filozófiákban a tett és annak következményeinek összefüggését fejezi ki. Azaz a karma nem büntetés, hanem tükör: visszatükrözi cselekedeteink következményeit.

1. A Karma nem büntetés, hanem tanulás: Gyakran félreértelmezzük a karmát, mint egyfajta “kézzel írott” büntetést. Valójában azonban a karma a tanulás eszköze. A cselekedeteink következményei lehetőséget adnak arra, hogy megismerjük tetteink hatását és fejlődjünk belőlük.

2. A Karma az energia törvénye: Az energia nem vész el, csak átalakul – ez az alapja a karma törvényének. Minden cselekedetünk energetikai hullámot indít el az univerzumban, és ez a hullám visszatér hozzánk.

3. A Karma a szeretet törvénye: A karma végül is arról szól, hogy tanuljunk meg szeretettel cselekedni. Ha szeretettel cselekszünk, a szeretet visszatér hozzánk. Ha viszont fájdalmat okozunk, azt is vissza fogjuk kapni, hogy megtanuljunk belőle.

4. A Karma felelősséget jelent: A karma emlékeztet minket arra, hogy cselekedeteinknek következményei vannak, és felelősséggel tartozunk azért, amit teremtünk.

Végül, mindig emlékezz arra, hogy a karma nem arról szól, hogy “megtorolja” a rossz tetteinket, hanem arról, hogy lehetőséget ad a tanulásra és a fejlődésre. És bármit is teremtünk, mindig van lehetőségünk változtatni, növekedni és szeretettel cselekedni.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!