A kérésedet valóra váltom, de így kérj!

A kérésedet valóra váltom, de így kérj!

Kedves Olvasóink,

“Isten nem csak hallja imáinkat; Ő válaszol is rájuk. De meg kell tanulnunk, hogyan kérjünk tőle.” “Kérjetek, és adatik nektek; keressetek, és találtok; zörgessetek, és megnyittatik nektek.” (Máté 7:7). Ez a bibliai ígéret arra emlékeztet minket, hogy a kérés módja éppolyan fontos, mint maga a kérés.

Hadd meséljek el nektek egy történetet. Volt egyszer egy fiatal nő, Anna, aki mélyen vágyott egy jobb életre magának és a családjának. Minden nap imádkozott, de úgy érezte, az imái nem találnak választ. Egy nap, mikor a templomban ült, ráébredt, hogy imáiban mindig csak a hiányokra és a problémákra összpontosított, soha nem fejezte ki háláját azért, ami már megvan az életében. Ekkor megváltoztatta imádságának módját; elkezdett hálát adni a jelenlegi áldásaiért, miközben bízott abban, hogy Isten vezetni fogja őt a jobb jövő felé.

Nem sokkal ezután Anna életében pozitív változások kezdődtek. Új munkalehetőség nyílt meg előtte, és a családja is boldogabbá vált. Anna rájött, hogy amikor hálával és bizalommal fordulunk Istenhez, akkor megnyílik az út a csodák és az áldások felé.

Kedves Olvasóink, ha még ezen a héten megváltoztatjátok az imádságaitok módját, ha hálával és pozitív várakozással fordultok Istenhez, akkor ti is meg fogjátok tapasztalni az áldások áramlását az életetekben. Ne felejtsétek el, hogy az imádság nem csak kérés, hanem kapcsolat is Istenünkkel.

Most pedig arra bíztatlak benneteket, hogy osszátok meg ezt az üzenetet. Osszátok meg, hogy mások is megtapasztalhassák az imádság és a hálával teli szív erejét. Amikor megosztjuk a hitünket és a reményünket, akkor nemcsak saját életünket gazdagítjuk, hanem másokét is.

Legyen áldott és csodákkal teli minden napotok, amikor Istenhez fordultok a szívetek teljes hálájával.

Ámen.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog

Gábor, a béke követője


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.


http://kellenifog.hu/index.php/angyali-energiak-es-titkos-modszerek-utmutato-a-spiritualis-kapcsolodashoz/