A Kétségbeesés Elleni Ima

A Kétségbeesés Elleni Ima

Kedves Olvasóim,

Az életben sokszor találkozunk kihívásokkal és bizonytalansággal. Ilyenkor könnyen kételkedhetünk hitünkben és saját képességeinkben. Azonban van egy buddhista áldás, amely akkor is működik, még ha kételkedsz is benne.

A buddhizmus tanítása szerint, minden bennünk van. A békénk, a szeretetünk, a fényünk – mind bennünk van. Így, ha hitetlenkedünk vagy bizonytalanságban vagyunk, emlékeztethetjük magunkat arra, hogy a belső békénk, szeretetünk és fényünk mindig jelen van, és képesek vagyunk átlépni a kételyeinket.

A Kétségbeesés Elleni Ima

Használjuk ezt az imát, hogy erőt merítsünk a belső békénkből, szeretetünkből és fényünkből, amikor hitetlenkedünk:

“Drága Buddha, kérlek segíts nekem megtalálni a belső békémet, szeretetemet és fényemet. Tudom, hogy mindig jelen vannak bennem, de néha kihívásnak érzem őket felfedezni. Kérlek, segíts nekem átlépni a kételyeimet, és megtapasztalni a belső erőmet és bölcsességemet!

A Kétségbeesés Elleni Áldás

Ez az áldás emlékezteti Önt arra, hogy mindig van békéje, szeretete és fénye, még akkor is, ha kételkedik:

“Áldjon meg a Buddha a belső békéjével, szeretetével és fényével. Legyen képes átlépni a kételyeit, és megtapasztalni a belső erőjét és bölcsességét. Legyen képes meglátni és érezni a belső fényét, még a legnehezebb időkben is!”

Kedves olvasóim, emlékezzetek arra, hogy még a legnehezebb időkben is, a belső békétek, szeretetetek és fényetek mindig jelen van. Ez az ima és áldás segít emlékeztetni benneteket erre az igazságra, és segít átlépni a kételyeiteket.

Ezért, még ha kételkedtek is, higgyetek abban, hogy ez a buddhista áldás működik. Mert a hitetlenkedés csak egy átmeneti állapot, míg a belső békénk, szeretetünk és fényünk örökkévaló.

Áldás nektek!

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!