A legerősebb angyal-lélek teszt: Válassz egy angyalt és tudd meg, milyen a lelked!

A legerősebb angyal-lélek teszt: Válassz egy angyalt és tudd meg, milyen a lelked!

Minden emberben ott rejtőzik egy angyal, egy isteni lény, aki segít nekünk az életünk során. Válaszd ki az alábbi képen látható angyalok közül azt, amelyik a leginkább megszólít téged, és tudd meg, milyen angyali lélek lakozik benned!

  1. Az Aranyszárnyú hírnök: Ha ezt az angyalt választottad, te egy igazi kommunikátor vagy. A szavaidnak súlya van, és képes vagy másokat inspirálni és vezetni. Az angyalok azt üzenik neked: “Használd a hangodat a jóság és a szeretet érdekében. Hallgasd meg az égiek üzeneteit, és oszd meg őket a világgal.”

  2. A Békés mérleg: Békét és harmóniát hozol az emberek életébe. Az angyalok azt üzenik neked: “Te egyensúlyt teremtesz minden helyzetben. Használd ezt a képességedet, hogy segíts másoknak megtalálni a békéjüket és a harmóniájukat.”

  3. A Védelmező: Erős és bátor lélek vagy, aki mindig ott áll, hogy megvédje azokat, akiket szeret. Az angyalok azt üzenik neked: “Ne felejtsd el, hogy néha magadnak is szükséged van védelemre. Keresd az angyalok védelmét és útmutatását.”

  4. A Bölcs tanító: Mély bölcsességgel rendelkezel, és képes vagy másoknak tanácsot adni és útmutatást nyújtani. Az angyalok azt üzenik neked: “Hallgass a belső hangodra, és oszd meg bölcsességedet a világgal. Az égiek mindig melletted állnak és támogatnak.”

Ha kiválasztottad az angyalodat, gondolj arra, hogy ez a lény mindig veled van, segít és vezet az életed során. Bízz benne és az égiekben, és engedd, hogy vezessenek téged a szeretet és a fény felé.

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

A tartalom nem másolható!