A legerősebb angyali ima, amely kisegít életed nehéz időszakából

A legerősebb angyali ima, amely kisegít életed nehéz időszakából

Kedves Lelkek,

Amikor az élet próbatételei és viharai körülvesznek minket, gyakran érezzük magunkat elveszettnek, talán reményvesztettnek. Ebben a zűrzavarban azonban van egy fény, egy vezérfény, amely képes útmutatást és menedéket nyújtani nekünk: az angyali ima ereje. Ez az ima nem csak szavak összessége, hanem egy belső hívás, egy szívünk mélyéből fakadó szándék, amely közvetlen kapcsolatot teremt velünk és az angyalok világával.

Engedjétek meg, hogy megosszak veletek egy különleges imát, amely különösen erőteljes támogatást nyújthat az élet nehéz időszakaiban. Ez az ima nem csupán vigaszt és reményt hoz, de a jövőbe vetett hitet is megerősíti bennünk!

Az Angyali Ima:

Ó, égi fény, aki az Univerzumot áthatod, Angyalok serege, kik szeretetet hordoztok, Halljátok meg a szívem mélyéről fakadó hívásomat. Vezessetek át a nehézségeken, mutassátok meg a fényt azon az úton, ahol a remény virágai nyílnak, és a szeretet vizei csordogálnak.

Küldjetek jeleket, hogy ne tévelyedjek el, tartsatok kezetekben, mikor az út veszélyesnek tűnik. Suttogjatok szavakat a szívembe, mikor a félelem eluralkodik rajtam, és emlékeztessetek, hogy a fény mindig győz a sötétség felett.

Kérlek titeket, áldjátok meg utamat, hogy bölcsességet találjak, és adjatok erőt, hogy szembenézhessek minden próbával. Legyen hit a kalauzom, és a szeretet legyen az erőm, mert tudom, veletek minden lehetséges!

Ámen.

Érzem, hogy az előttünk álló idők hordoznak egy ígéretet, egy világosabb jövő ígéretét, ahol a hit és a szeretet győzedelmeskedik. Tudnotok kell, hogy minden nehézség, minden kihívás, amelyen átmegyünk, csak erősebbé tesz minket, és közelebb visz az Univerzum szívéhez.

Fényt, szeretetet és erőt küldök Nektek ezen az imán keresztül. Legyen útitársatok a remény, legyen pajzsotok a hit, és legyen vezetőtök a szeretet fénye. Az angyalok óvják lépteiteket, és legyenek veletek minden nap, minden órában.

Kedves Barátaim, használjátok ezt az imát, mint egy személyes mantrát, egy erőforrást, amelyhez fordulhattok bármikor, amikor úgy érzitek, szükségetek van rá. Hagyjátok, hogy szavai megtöltsék lelketeket, és emlékeztessenek benneteket arra, hogy sosem vagytok egyedül, és hogy az angyalok mindig készen állnak, hogy segítsenek nektek a legnehezebb időkben is!

Emlékezzetek, kedves Olvasók, az angyali ima híd a szív és az ég között. Ez a híd mindig nyitva áll számotokra, készen arra, hogy átvezessen titeket a sötétségből a fénybe, a kétségből a bizonyosságba.

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!