A Lélek Gyógyulása: Eljött a Pillanat, Hogy Meggyógyítsd Lelked

A Lélek Gyógyulása: Eljött a Pillanat, Hogy Meggyógyítsd Lelked

Kedves Olvasóim!

Ez nem egy szokásos cikk, amit ma olvasol. Ma, itt és most, megosztok veled egy olyan titkot, amit talán soha nem hallottál még: hogyan gyógyul meg a lélek?

Lélekgyógyászat

A lélekgyógyászat nem a testünkről, hanem az életünknek a legrejtélyesebb, legmélyebb és legmeghatározóbb részéről szól: a lelkünkről. A lélek olyan mélyen van bennünk, hogy néha megfeledkezünk róla, de ő mindig ott van, vezet és gyógyít minket.

Caroline Myss szavai szerint: “Nem a testünk a valóság, hanem a lélek. Mi vagyunk a lélek, ami egy testben él.”

Lépések a lélekgyógyászat felé

Az első lépés, hogy felismerjük: a lelkünknek gyógyulásra van szüksége. Minden seb, minden csalódás, minden veszteség nyomot hagy a lelkünkön. Ezek a nyomok nem láthatók, de érezhetők.

A második lépés, hogy bocsáss meg magadnak. A legnehezebb dolgok közé tartozik a megbocsátás, de amint ezt megteszed, csodák történnek a lelkedben. A harmónia és béke visszatér.

A harmadik lépés, hogy képes legyél szeretni önmagadat és másokat. A szeretet a legerősebb gyógyító erő, amely képes meggyógyítani a lelket és visszaadni az életörömét.

Megerősítő imádság a lélekgyógyuláshoz

“Köszönöm Istenem, hogy segítesz meggyógyítani a lelkemet. Érzem a szereteted és irgalmad, amely a gyógyulás forrása. Segíts, hogy megbocsássak önmagamnak és másoknak, és teljes szívemből szeressek mindenkit. Ámen.”

Nem számít, hogy hol tartasz most az életedben, mindig van remény a gyógyulásra. A lélek gyógyulása talán a legfontosabb utazás, amire valaha is elindulsz. De ne feledd, ezen az utazáson nem vagy egyedül. Az univerzum és a te lelked ott van veled, minden lépésnél.

Isten áldjon benneteket!

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK