A lélek utazása: a benned rejlő csoda

A lélek utazása: a benned rejlő csoda

Kedves Hittel Teli Barátaim!

Ma egy különleges üzenetet szeretnék megosztani veletek, amely a bennetek rejlő csodával foglalkozik. Mindannyian rendelkezünk belső erővel és potenciállal, amit gyakran csak a legváratlanabb helyzetekben ismerünk fel. Ez a bennünk szunnyadó csoda folyamatosan arra vár, hogy felébredjen és fényt hozzon életünkbe.

“Ne feledjétek, hogy Isten mindenkit egyedi céllal és képességekkel teremtett. A bennetek rejlő csoda nem más, mint az Isten által rátok bízott kincs, amit meg kell osztanotok a világgal!”

A Biblia is bátorít minket arra, hogy felfedezzük, és felhasználjuk Isten által adott képességeinket. Pál apostol így ír a Korintusiakhoz: “De mindenkinek külön-külön adatik a Lélek megnyilvánulása a köz javára.” (1 Korintus 12:7) Ez a vers arra emlékeztet minket, hogy mindenki hordoz magában egy különleges ajándékot, amely, ha megfelelően használjuk, hozzájárulhat a közösségünk és a környezetünk jobbátételéhez.

A közelgő időszakban sokan felfedezik majd ezt a rejtett erőt magukban. Lehet, hogy új kreatív ötletekkel álltok elő, vagy ráébredtek, hogy képesek vagytok inspirálni és segíteni másokat a saját életútjukon. Az angyalok üzenete az, hogy legyetek nyitottak ezekre a lehetőségekre és ne féljetek használni a bennetek rejlő csodát.

Most pedig forduljunk egy rövid imával Istenhez:

Drága Mennyei Atyánk,

Köszönjük, hogy mindannyiunkba csodát rejtettél, egyedi képességet, amellyel szebbé tehetjük a világot. Segíts nekünk felfedezni, és bátran felhasználni ezt a belső erőt, hogy segíthessünk magunknak és másokon is. Adj nekünk bölcsességet és erőt, hogy felismerjük, és éljünk vele a mindennapokban. Tölts el minket bátorsággal és inspirációval, hogy valóra válthassuk azt a célt, amit számunkra elkészítettél!

Ámen.

Kedves Olvasóim, használjátok ki minden napot arra, hogy közelebb kerüljetek önmagatokhoz és felfedezzétek a bennetek rejlő csodát. Ne feledjétek, hogy minden kis lépés, amit megtesztek önmagatok felismerése és hasznosítása felé, hozzájárul a világunk gazdagításához.

Szeretettel és csodával teli napot kívánok,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 




pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!