A Lélek Útja a Belső Béke Ösvényén: Sadhguru Titkai a Megvilágosodáshoz

A Lélek Útja a Belső Béke Ösvényén: Sadhguru Titkai a Megvilágosodáshoz

Kedves Olvasóink,

Lehunyt szemmel gondoljunk egy pillanatra a belső békére. Mit jelent ez számunkra? Hol található? Hogy érhető el? Ezek a kérdések végigvezetnek minket egy olyan ösvényen, ahol a lélek találkozik a belső béke keresésével.

A belső béke útja

Sadhguru, a híres indiai jóga és meditáció mester így fogalmaz: “A belső béke nem egy cél, hanem egy állapot, amelyben az élet átjár minket.”

Hogy elérjük ezt az állapotot, először is szembe kell néznünk magunkkal. Fel kell ismernünk azokat a gátakat, amelyek bennünk vannak, és elengedni azokat. Ez a belső utazás, a lélek útja a belső béke felé, nem könnyű, de minden lépésnél közelebb visz minket a lényünk igazi magjához.

A belső béke titka

Sadhguru úgy véli, hogy a belső béke titka a jelenlétben van. “A belső béke ott van bennünk minden pillanatban, csak észre kell vennünk. A jelen pillanatban való teljes mértékű jelenlét segít megtalálni a békét.” – mondja.

Sadhguru: Több, mint egy élet

Ebben a kontextusban emlékezzünk vissza Sadhguru “Több, mint egy élet” című könyvének egyik történetére. Egyszer, amikor fiatal volt, találkozott egy remetével, aki azt tanácsolta neki, hogy keressen egy fát és meditáljon alatta. Sadhguru megfogadta a tanácsot, és napokig meditált egy fánál.

Egy nap, amikor felébredt a meditációból, nem találta a fát. A fa eltűnt. Ekkor rájött, hogy a fa soha nem is létezett. Csak a tudatában létezett, és amikor letette a tudatát, a fa is eltűnt.

Ez a történet jól szemlélteti a belső béke igazi értelmét. Amikor letesszük az aggodalmakat, félelmeket és vágyakat, amelyek a tudatunkban léteznek, megtaláljuk a belső békét. A belső béke mindig ott van bennünk, csak észre kell vennünk.

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK