A lelki béke fontosabb, mint az anyagi jólét, a vonzás törvénye beindul, a jó lelkűek bevonzzák azt, amire szükségük van

A lelki béke fontosabb, mint az anyagi jólét, a vonzás törvénye beindul, a jó lelkűek bevonzzák azt, amire szükségük van

Kedves Olvasóink!

Ma egy mély és örök igazsággal szeretnék benneteket megajándékozni, egy olyan üzenettel, amely átformálhatja a gondolkodásmódunkat és életünket: A lelki béke fontosabb, mint az anyagi jólét, a vonzás törvénye beindul, a jó lelkűek bevonzzák azt, amire szükségük van!

“Gondoskodjatok tehát arról, hogy igazságosan éljetek, ne a test szerint, hanem a lélek szerint; mert ahol a kincsed, ott lesz a szíved is.” – Máté 6:21.

Ez a bibliai idézet arra emlékeztet minket, hogy az igazi értékek nem az anyagiakban, hanem a szellemi és lelki gazdagságban rejlenek. Amikor a szívünk és lelkünk gazdag, az Univerzum olyan módon kezdi el vonzani felénk a szükséges dolgokat, ahogyan a legkevésbé sem számítanánk rá.

Emlékezzünk Jézus egyik legcsodálatosabb tettére, amikor a vizet borrá változtatta a kánai menyegzőn (János 2:1-11). Ez a történet nem csak a csoda erejét mutatja be, hanem azt is, hogy Jézus mennyire törődik emberek boldogságával és jólétével, még egy társasági eseményen is. Ez a tett szimbolizálja, hogy amikor szellemileg összhangban vagyunk, az Univerzum képes a legváratlanabb módon kielégíteni szükségleteinket – akár a vízből bort is teremtve számunkra.

“Ne aggódjatok az életetekért, hogy mit esztek vagy mit isztok, se a testetekért, hogy mivel öltöztök. Nem életetek-e több mint az étel, és a test több mint az öltözet?” – Máté 6:25.

Ez a tanítás arra ösztönöz bennünket, hogy bízzunk abban, hogy szükségleteinket kielégíti az, aki az életet és a testet is adta nekünk.

Most pedig, hadd ajánljak fel egy rövid imát, amely segít megnyitni szíveteket és elméteket a lelki béke és az Univerzum gazdagsága felé:

“Drága Mennyei Atyánk, köszönjük a szeretetedet és gondoskodásodat, amelyet minden nap megmutatsz nekünk. Kérünk, segíts minket, hogy a lelki béke felé haladjunk, és ne az anyagi javak után fussunk. Töltsd meg szívünket békével és hittel, tudva, hogy amikor Rád összpontosítunk, minden szükségletünket kielégíted. Segíts nekünk, hogy mint Jézus a kánai menyegzőn, mi is bízzunk abban, hogy csodákat művelsz az életünkben. Ámen.”

Kedves barátaim, ahogy továbbléptek a mai napon, emlékezzetek arra, hogy a lelki béke az, ami valódi értéket és tartalmat ad az életünknek. Ha ezt helyreállítjuk, az Univerzum a legszebb és legváratlanabb módon fog minket megáldani mindazzal, amire szükségünk van.

Áldásokban gazdag, békés, és kiegyensúlyozott napot kívánok nektek!

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

A titkos arany ima, amely minden problémát megold az életedben! Használd bátran, amikor szükséged van rá!

Az imádság, ami visszahozza az elveszett reményt: használd, amikor minden elveszettnek tűnik!

Ez az imádság megszabadít a negatív energiáktól, megtisztítja az otthonod és boldogságot hoz az életedbe!


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Az angyali számok titkos üzenete, ezt jelentik a felbukkanó számok az életünkben!