A mai nap üzenete számodra: Visszanyered a régi erőd, semmi sem állhat az utadba!

A mai nap üzenete számodra: Visszanyered a régi erőd, semmi sem állhat az utadba!

Kedves Szívek,

E nap üzenete egy ígéret szele, egy hívás az égből, mely felébreszti bennetek azt az erőt, amely sosem hagyott el ténylegesen.

“Erősséged az Úrban és az Ő hatalmának erejében van.” (Efézus 6:10)

E szavak emlékeztetnek bennünket arra, hogy az igazi erő, amit keresünk, már bennünk van, várva, hogy újra felébredjen és vezesse lépteinket.

Ma az Univerzum üzenete az, hogy visszanyered régi erőd, és semmi sem állhat az utadba. Ez az erő nem csak fizikai erőt jelent, hanem lelki és szellemi erőt is, amely képessé tesz arra, hogy szembenézz az élet kihívásaival, és bátran haladj előre az álmaid felé!

A közeljövőben érezni fogjátok ennek az erőnek a növekedését életetekben. Az elkövetkező hetekben olyan események sora várható, amelyek fokozatosan helyreállítják önbizalmatokat és hiteteket önmagatokban. Lehet, hogy egy régóta várt projektben értek el áttörést, vagy egy nehéz helyzet megoldódik, ami lehetővé teszi, hogy újra megtaláljátok belső erőtöket és kitartásotokat.

Emlékezzetek, az erő visszanyerése nem egyik napról a másikra történik; ez egy folyamat, ami kitartást és türelmet igényel. Az Univerzum ebben az időszakban különösen támogat titeket, és az angyalok segítségével könnyebben átvészelitek a nehézségeket, és elérhetitek céljaitokat.

Engedjétek, hogy ez az erő újra és újra megerősödjön bennetek, mint a reggeli napfény, ami eloszlatja az éjszaka sötétségét. Használjátok ezt az erőt, hogy pozitív változásokat hozzatok saját életetekbe, és segítsetek másoknak is ezen az úton!

Most pedig fogalmazzunk meg egy rövid imát, hogy megerősítsük ezt az üzenetet:

Drága Mennyei Atyánk, köszönjük neked ezt a napot és a hírt, amit küldtél nekünk. Kérünk, segíts nekünk, hogy újra megtaláljuk és megerősítsük bennünk rejlő erőnket. Add, hogy bátran és szeretettel telve haladhassunk előre útjainkon, és ne hagyjuk, hogy bármi is eltántorítson céljainktól. Vezess minket a fényeddel, és tölts el minket békével és erővel minden nap!

Ámen.

Legyen ez a nap az újrakezdés napja számotokra, egy lehetőség, hogy felismerjétek és újrahasználjátok azt az erőt, ami mindig is bennetek volt. Haladjatok előre félelem nélkül, tudva, hogy vezetve és támogatva vagytok minden lépésetekben.

Szeretettel és fényben,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!