A megbocsátás angyali útja a szabadság felé

A megbocsátás angyali útja a szabadság felé

Drága Fénytestvéreim!

Ma egy olyan üzenetet hozok nektek az angyaloktól, amely a lelki békénk kulcsát rejti magában. Ez pedig nem más, mint a megbocsátás csodálatos ereje. Gyakran ragadunk bele a múlt sérelmeibe és fájdalmaiba, pedig a szabadulás egyetlen útja az, ha elengedjük ezeket, és megnyitjuk a szívünket a megbocsátás felé.

Jézus maga tanította nekünk: “Mert ha megbocsátjátok az embereknek az ő vétkeiket, megbocsát nektek is a ti mennyei Atyátok.” (Máté 6:14) Igen, a megbocsátás nem csak azoknak hoz felszabadulást, akiknek megbocsátunk, hanem saját magunknak is. Az angyalok most azt üzenik, hogy eljött az idő, hogy elengedjük a régi sérelmeket, és együttérzéssel forduljunk azok felé, akik megbántottak minket.

Engedjétek meg, hogy felvázoljam, milyen csodák várnak rátok a megbocsátás útján! Ahogy kitisztítjátok a szíveteket a negatív érzésektől, úgy nyílik meg a lelketek a szeretet és a fény előtt. Új lehetőségek tárulnak fel, és rég elfeledett álmok kelnek életre. Ne lepődjetek meg, ha a megbocsátás után váratlan ajándékokat kaptok az élettől! Az angyalok már most azon munkálkodnak, hogy a legjobbat hozzák ki a helyzetekből.

Hallgassuk meg a Megbocsátás Angyalának szavait:

“Kedves Gyermekem! Tudom, hogy néha nagyon nehéz elengedni a fájdalmakat és a sérelmeket, de hidd el, ez az egyetlen út a valódi szabadság felé. Én mindig melletted állok, és erőt adok ahhoz, hogy megbocsáss. Képzeld el, ahogy a megbocsátás fénye beragyogja a szívedet, és minden nehézség szertefoszlik! Engedd el a múltat, és nyílj meg egy ragyogó jövő előtt!”

Most pedig imádkozzunk a megbocsátás kegyelméért:

“Mennyei Atyám, alázattal kérem a Te segítségedet, hogy megbocsáthassak mindazoknak, akik valaha megbántottak engem. Tudom, hogy a Te végtelen szereteted és irgalmad által lehetséges csak az igazi megbocsátás. Kérlek, áraszd el a szívemet a megértés és az együttérzés fényével! Segíts, hogy elengedjem a múlt fájdalmait, és nyitott szívvel lépjek az új nap ragyogásába.

Ámen.”

Kedveseim, szánjátok rá magatokat a megbocsátás csodálatos útjára! Engedjétek, hogy az angyalok vezessenek titeket ezen az ösvényen, és megtapasztaljátok a valódi szabadság ízét. Emlékezzetek: a megbocsátással nemcsak másoknak, de saját magatoknak is a legnagyobb ajándékot adjátok.

Megbocsátás fényében,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Amikor a csoda beteljesedik: Angyalok útmutatása a tiszta tudatosság ösvényén

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

A Fény Könyve


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/

http://www.napiuzenet.hu/2024/05/21/angyali-uzenetek-es-halaadas-kartya/

A tartalom nem másolható!