A Rejtett Képesség, amit Birtokolni Szeretnél: Spirituális Telepátia – Megnyílnak a Titkos Ajtók

A Rejtett Képesség, amit Birtokolni Szeretnél: Spirituális Telepátia – Megnyílnak a Titkos Ajtók

Üdvözlet, a Világegyetem fényjárói!

A mai napon veletek szeretnék megosztani egy új témát, amely már régóta a fejemben motoszkál. Készülj fel, mert valószínűleg ezt a cikket olvasva az eddigiekhez képest egy teljesen új világba lépsz be. Ma a spirituális telepátiáról fogunk beszélni.

A telepátia témája mindig is különleges volt számomra, de nemrégiben felébredt bennem az a vágy, hogy alaposabban is megvizsgáljam, és közösen fedezzük fel, mit is jelent igazából ez a képesség. Azt is megosztom veletek, hogyan ébreszthetitek fel ezt a képességet magatokban, és hogyan használhatjátok azt pozitív módon az életetekben.

Először is, mi is az a spirituális telepátia? A telepátia fogalmát már ismerjük: képességünk a gondolatok és érzések közvetlen közlése az agyunkban, anélkül, hogy a hagyományos érzékszervi vagy fizikai kommunikációs módszereket használnánk. A spirituális telepátia azonban ennél sokkal több, ennél mélyebb és komplexebb. Ez a kommunikáció művészete a lélekkel, az Univerzummal, a magasabb hatalmakkal. Ez a képesség, amely mindannyiunkban ott rejtőzik, lehetővé teszi számunkra, hogy szoros kapcsolatot teremtsünk a Világegyetemmel, hogy közvetlenül kapcsolódjunk a magasabb intelligenciához, és hogy meghalljuk és megértsük a spirituális világ üzeneteit.

Hogyan ébresztheted fel ezt a képességet? Már tudod, hogy a meditáció a legjobb módszer a belső csend és békesség elérésére, amely elengedhetetlen a spirituális telepátia megtapasztalásához. De most nézzünk meg néhány konkrét gyakorlatot, amit alkalmazhatsz!

Először is, dolgozz a szívcsakrádon. Ez az energia központ a szeretet, az együttérzés és az összeköttetés helye, ezért rendkívül fontos a telepátia szempontjából. Próbálj meg tudatosan figyelni a szívedre, és közben képzeld el, hogy a szívedből szeretet sugárzik ki minden irányba. Ez a gyakorlat segít megnyitni a szívcsakrát és elősegíti a telepátiás képességek kifejlődését.

Másodszor, használj mantrákat. A mantra meditáció segít koncentrálni az elmét és segíthet a belső csend elérésében. Próbálj ki mantrákat, amelyek kapcsolódnak a spirituális összeköttetéshez, mint például “Om”, ami a Világegyetem hangja, vagy a “So hum”, ami azt jelenti: “Én vagyok az, amit érzek.”

Az utolsó tippem pedig az, hogy gyakorolj. Mint minden más, a spirituális telepátia is időt és gyakorlatot igényel. Legyél türelmes, és bízz abban, hogy a fejlődésed természetes tempójában haladsz.

Összefoglalva, a spirituális telepátia nagyon izgalmas és hasznos képesség, amely segít közelebb kerülni a Világegyetemhez és a belső bölcsességedhez. Próbáld ki a fenti gyakorlatokat, és lássuk, milyen ajtókat nyit meg ez a képesség az életedben!

És ne felejtsd el: Te vagy a fény. Te vagy az energia. Te vagy a Világegyetem. És mindig, mindig, mindig szeretettel fordulj magad felé.

A fény és a szeretet mindig legyen veled!

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!