A sors feléd nyújtja a kezét! Fogadd el az érkező segítséget!

A sors feléd nyújtja a kezét! Fogadd el az érkező segítséget!

Barátaim, képzeljétek el ezt a pillanatot: A sors, a mérhetetlen és hatalmas erő, mely személyes utunkat irányítja, feléd nyújtja a kezét. A kérdés az: készen állsz arra, hogy elfogadd ezt a kezet?

A Biblia azt írja: “Amit tehát megtehet a ti kezetek, azt minden erőtökkel cselekedjétek.” (Prédikátorok 9:10) A szó azt mondja, hogy cselekedjük mindazt, amit megtehetünk, de ne feledjük el, hogy vannak dolgok, amiket csak a sors, Isten ereje tehet meg.

Lehet, hogy most úgy érzed, hogy a sors nem igazán áll a te oldaladon, vagy úgy érzed, hogy a dolgok nem úgy mennek, ahogyan szeretnéd. De szeretném, ha tudnád, hogy valami nagyszerű van készülőben, és a sors mindig a legjobb érdekeidet szolgálja, még akkor is, ha ezt nem mindig látod világosan.

Most pedig engedjétek meg, hogy egy kis jövendőmondással szolgáljak. Úgy érzem, hogy valaki, aki most olvassa ezt a cikket, a következő hetekben szembesül majd egy hihetetlen lehetőséggel. Egy lehetőséggel, amit talán nem vártál, de ami pont arra vár, hogy te elfogadd.

Hogy készülj fel erre a csodálatos lehetőségre? Itt vannak a tanácsaim:

  1. Maradj hűséges: Bízz abban, hogy Isten nagy tervet szőtt az életedbe. “Hű az, aki hívott, aki meg is teszi.” (1Thesszalonika 5:24)

  2. Maradj nyitott: Légy nyitott a változásokra és az új lehetőségekre. “Az Úr szabadítása, mint a villám, gyorsan jön.” (Zsoltárok 37:39-40)

  3. Maradj aktív: Tegyél lépéseket a céljaid felé, de hagyd, hogy Isten vezessen. “Az ember szíve terveket forral, de az Úr szava valósul meg.” (Példabeszédek 19:21)

Most pedig szeretném, ha megosztanád ezt az üzenetet. Oszd meg barátaiddal, családoddal, munkatársaiddal. Oszd meg, hogy mások is hallhassák ezt az üzenetet, és hadd lássák ők is, hogy a sors feléjük nyújtja a kezét. Legyen ez a megosztás az a pozitív lépés, amit ma megteszel, és nézd meg, hogyan változik meg az életed!

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK