A sorsod kereke megfordul, a karma visszaadja neked azt, amit megérdemelsz!

A sorsod kereke megfordul, a karma visszaadja neked azt, amit megérdemelsz!

Kedves Olvasónk,

Ahogy a hajnal ébred, és a fény áttöri az éjszaka sötétjét, úgy érkezik el a pillanat, amikor a sorsod kereke ismét megfordul. Ebben a csodálatos, átalakuló világban minden, amit teszünk, visszahull ránk, mint a tenger hullámai, amik a partot ölelik. Emlékezz,

“Ne ítéljetek, hogy ne ítéltessetek! Mert amilyen ítélettel ítéltek, olyannal ítéltettek; és amilyen mértékkel mértek, nektek is olyannal mérnek.” (Máté 7:1-2).

A karma törvénye és az Isteni igazságosság kéz a kézben jár, melyek meghatározó elemei az életünknek. Ahogy befogadod az élet tanításait, és szeretettel, együttérzéssel cselekszel, úgy fordul meg a sorsod kereke, hozva a jót, amit megérdemelsz.

A mai nap üzenete nem csak egy emlékeztető arra, hogy minden tettünknek következménye van, hanem arra is, hogy az univerzum bőséges és igazságos. Légy türelmes, mert amit vetettél, azt fogod aratni – talán nem azonnal, de a megfelelő időben. A szeretet és a jóság, amit mások felé sugározol, vissza fog térni hozzád százszorosan.

Engedd, hogy e nap üzenete vezérfonalául szolgáljon az előtted álló időszakban. Nyisd meg a szíved, és engedd, hogy a szeretet vezessen minden kapcsolatodban és döntésedben. Hisz a sors kereke folyamatosan mozog, és te magad is formálhatod az irányát.

Az elkövetkezendő időszakban különös figyelmet érdemelnek a kapcsolataid. Azok, akikkel őszinte szeretetet és tiszteletet osztasz meg, tükröződni fognak életedben, mint a legfényesebb csillagok az éjszakai égen. Ne feledd, az igazán mély kapcsolatok építése időt és törődést igényel!

Engedjétek meg, hogy egy rövid imával zárjuk ezt az üzenetet:

Drága Égi Atyánk, kérünk, vezess minket az igazság és szeretet útján. Add meg nekünk a bölcsességet, hogy megértsük cselekedeteink következményeit, és erőt, hogy szeretettel forduljunk mindenki felé. Áldd meg életünket bőséggel, békével, és szeretettel, hogy az általunk keltett hullámok gyógyító erővel érjenek partot!

Ámen.

Kívánom, hogy ezen üzenet fénye ragyogjon be életed minden szegletébe, és emlékeztessen arra a csodálatos útra, amelyen jársz. Nyisd meg szíved és légy részese a végtelen szeretetnek és igazságosságnak, amit az élet kínál!

Áldásokkal,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!