A Szerencse Angyalának Áldása: Találkozás Amaranthiával

A Szerencse Angyalának Áldása: Találkozás Amaranthiával

Kedves Olvasó,

Szeretnék megosztani veled egy különleges angyali üzenetet egy szerencsehozó angyalról, Amaranthiáról, aki a szerencse, a bőség és a csodák forrása. Amaranthia, az univerzum bőségének és szerencséjének képviselője, itt van, hogy segítsen neked csodálatos változásokat elérni az életedben.

Egy nap, egy fiatal nő, aki kétségbeesetten próbált változtatni életén, elhatározta, hogy meghívja Amaranthiát, a Szerencse Angyalát. A nő egy tiszta szívvel és az áhítat erejével imádkozott:

“Amaranthia, a Szerencse Angyala, kérlek, légy mellettem és segítsd életem megváltoztatását. Engedd, hogy a szerencse, a bőség és a csodák áradjanak rám, hogy megélhessem az univerzum végtelen jóságát.”

A következő napokban, a nő életében elkezdtek történni különleges dolgok. Munkát talált álmai területén, rábukkant egy régi barátjára, és ez a kapcsolató közben szerelemmé vált, és a hirtelen jött szerencsének köszönhetően anyagi helyzete is javulni kezdett. Mindez azért történt, mert Amaranthia, a Szerencse Angyala, ott volt mellette, hogy segítse őt ebben a csodálatos változásban.

Amaranthia szeretetteljes üzenete számodra a következő:

“A szerencse, a bőség és a csodák mindig körülötted vannak. Ne feledd, hogy az univerzum végtelen jósága mindig támogat téged. Mindig ott leszek melletted, hogy segítsek elérni a vágyaidat, és abban, hogy megtapasztald életed csodáit.”

Egy angyali megerősítés, amelyet használhatsz, hogy Amaranthia energiáját bevonzd életedbe:

“Amaranthia, a Szerencse Angyala, áraszd rám a szerencse, a bőség és a csodák energiáját. Hálás vagyok az univerzum végtelen jóságáért, amely árad rám, és megteremti életem csodáit.”

Egy idézet, ami kapcsolódik a témához:

“A szerencse nem valami, ami velünk történik; a szerencse az, amit mi teremtünk.” – Thomas Jefferson

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a különleges angyali üzenetet Amaranthiáról, a Szerencse Angyaláról. Engedd szabadon a fantáziádat, és bízz abban, hogy Amaranthia és az angyali energia támogatni fogja a csodás változásokat életedben. Emeld fel a szívedet, higgy az univerzum jóságában és a szerencse, a bőség és a csodák áradatában. Amaranthia mindig melletted lesz, hogy segítsen neked ebben az áldásos úton.

szeretettel,

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Örülünk, hogy elmerültetek a spirituális írásainkban, és reméljük, hogy segítettünk nektek új perspektívákat felfedezni és inspirációt meríteni. Ha tetszett, amit olvastatok, és úgy érzitek, hogy mások számára is értékes lehet, kérjük, segítsetek a munkánkat egy megosztással! Egyetlen kattintással nagyban hozzájárulhattok ahhoz, hogy további érdeklődők is megtalálják a cikkeinket, és velük is megoszthassuk a spirituális világ bölcsességeit és útmutatásait.

Köszönjük a támogatásotokat, és további kellemes olvasást kívánunk! Legyen a szeretet és a fény útmutatótok minden lépésnél.

Szeretettel,

pozitív gondolatok


pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!