A szeretet és béke imája

A szeretet és béke imája

Kedves Olvasóink,

Ezen a gyönyörű napon szeretnék megosztani veletek egy különleges üzenetet, mely a szeretet és béke imájának erejére fókuszál.

Emlékezzünk Pál apostol szavaira, amelyeket a korintusiaknak írt: “A szeretet türelmes, a szeretet kegyes; nem irigykedik. A szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel, nem illetlenkedik, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rója fel a gonoszt.” (1 Korinthus 13:4-5). Ezek a szavak az örök igazságot hordozzák magukban arról, hogy a szeretet maga az erő, a gyógyulás és a béke forrása.

Ma, amikor együtt imádkozunk a szeretetért és a békéért, érezzük, hogy ezek az energiák átjárják a szívünket, a lelkünket és otthonainkat. Imáinkkal nem csak saját életünket töltjük meg szeretettel és békével, hanem az egész világot is!

Szeretet és Béke Imája:

“Drága Mennyei Atyám, köszönjük a szeretet és béke ajándékát. Kérünk, tölts el minket türelmes és kegyes szívvel, hogy az élet minden területén a szeretetet válasszuk. Segíts, hogy megtaláljuk a békét a zűrzavaros világban, és osszuk meg ezt a békét másokkal. Áraszd ránk a szeretet és béke áldását, hogy fényként ragyoghassunk a körülöttünk lévő sötétségben.

Kérjük, add meg nekünk a bölcsességet, hogy észrevegyük és értékeljük azokat a kis jeleket, amelyekkel az Univerzum irányít minket. Hadd legyenek a következő napok tele a szeretet és béke megerősítő jeleivel, amelyek emlékeztetnek minket arra, hogy Te mindig velünk vagy.

Áldd meg a közelgő napokat, hogy új lehetőségekkel, új kapcsolatokkal és új örömökkel töltsd meg az életünket. Adj erőt és bátorságot nekünk, hogy folytassuk utunkat a szeretet és béke fényében.

Ámen.”

Kedves Olvasók, fogadjátok ezt az imát a szívetekbe, és engedjétek, hogy vezessen benneteket a nap minden pillanatában. Bízzatok abban, hogy amit a szeretet és béke energiáival kértek, az Univerzum válaszolni fog!

A következő napokban figyeljetek az apró jelekre és csodákra, amelyek Isten szeretetének és az Univerzum békéjének megerősítései. Ezek a jelek emlékeztetnek benneteket arra, hogy a szeretet és béke imája valóban működik, és hogy ezek az energiák valóban átjárják az életeteket.

Áldott és békés napot kívánok, tele szeretettel és csodákkal!

Gábor

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével