A Telihold csodálatos hatása a lelkünkre: hogyan fordítsd magad mellé a jó karmát

A Telihold csodálatos hatása a lelkünkre: hogyan fordítsd magad mellé a jó karmát

Kedves Fényhozók,

Ahogy a telihold fénye beragyogja az éjszakát, úgy világítja meg a lelkünket is, különleges erővel és energiával. Ez a kozmikus esemény mélyen hat ránk, és lehetőséget ad arra, hogy a jó karmát magunk mellé fordítsuk.

A Telihold üzenete:

“Drága Lélek, a telihold idején különös energiák áramlanak, amelyek segítenek megtisztítani és újrahangolni a lelkedet. Ez az időszak kiváló arra, hogy felismerd a régi mintákat, elengedd a múlt terheit és megújulj.”

A következő napokban a telihold energiája segíti a belső növekedésedet és spirituális fejlődésedet. Tapasztalni fogod, hogy könnyebben felismered és feloldod azokat a gátló tényezőket, amelyek eddig visszatartottak. Bízz abban, hogy ez a folyamat segít a jó karma melléd fordításában, és új, pozitív utakat nyit meg előtted.

Az égi segítő angyalok üzenete:

“Kedves Gyermekünk, a telihold idején különös figyelmet fordítunk rád, hogy segítsünk a spirituális tisztulásban és megújulásban. Használd ezt az időszakot arra, hogy megerősítsd a jó karmád, és pozitív irányba tereld az életedet.”

Áldás és ima:

Az Univerzum szeretete és az angyalok fénye áradjon rád ezen a teliholdon. Legyen ez az időszak a tisztulás, a megújulás és a jó karma hatásának ideje számodra.

“Angyalok és Világegyetem, kérlek, segíts nekem, hogy a telihold energiáját használjam a lelkem tisztítására és a jó karma mellém fordítására. Segíts nekem, hogy minden gondolatom, szavam és cselekedetem összhangban legyen az Univerzum szeretetével és irányításával.”

Oszd meg ezt az üzenetet, hogy mások is részesülhessenek a telihold csodálatos energiájából és az angyalok segítségéből. Írd le kommentben a “Köszönöm” szót, hogy még gyorsabban tapasztald meg az áldások és a pozitív változások hatását az életedben.

Ez a telihold egy új kezdetet jelenthet számodra, ahol a jó karma és a spirituális megújulás segít újraformálni az életedet és a lelkedet.

Szeretettel és fényben, Az Univerzum Hangjai

pozitív gondolatok blog

Gábor, a béke követője

Felkészülés a telihold áldásos hatásainak felhasználásához: Út a lelki megújulás felé


Csodás áldást hozó telihold ima

Csodás áldást hozó telihold ima

pozitív gondolatok blog

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

Gábor, a béke követője


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

A tartalom nem másolható!