A téma: Isten segítő kezet nyújt, ha hálás szívvel szólítod meg!

A téma: Isten segítő kezet nyújt, ha hálás szívvel szólítod meg!

Kedves Olvasóink!

Amikor az élet nehézségeivel szembesülünk, könnyű lehet azt érezni, hogy egyedül vagyunk. Lehet, hogy úgy érezzük, nincs, aki segítsen nekünk, és nincs remény. De a Biblia azt tanítja, hogy Isten mindig velünk van, és segítséget nyújt nekünk, ha hozzá fordulunk.

“Az ÚR mindig közel van azokhoz, akiknek szívük összetört, és megmenti azokat, akik lelkükben megrendültek.” (Zsoltárok 34:18)

Engedjétek meg, hogy elmeséljek egy történetet egy kis faluról, ahol egy idős asszony élt. Az asszony sokáig magányosan élt, de mindig hálás szívvel fordult az Úrhoz, és segítségért imádkozott. Egy napon, mikor a falu közelében árvíz volt, az öreg asszony háza is veszélyben volt. De a falubeliek összefogtak, és segítettek neki a házát megmenteni. Az öreg asszony ezt az eseményt Isten segítségének tekintette, és hálás szívvel köszönte meg az Úrnak, hogy mindig mellette áll, és segítségére siet, amikor arra a legnagyobb szüksége van.

Ez a történet emlékeztet minket arra, hogy Isten mindig a segítségünkre siet, ha hozzá fordulunk. Az Úr mindig kinyújtja a kezét felénk, és készen áll, hogy segítsen nekünk, ha hálás szívvel kérjük segítségét.

Áldásokkal,

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

A tartalom nem másolható!