A titkos Angyal: egy meghitt találkozás

A titkos Angyal: egy meghitt találkozás

Sarah, élete sűrű forgatagában nem is gondolta volna, hogy egy kávézóban ülve váratlan fordulatot vehet az élete. Bármennyire is próbált a feladataira koncentrálni, valami mást suttogott a szíve. Ahogy a Biblia mondja: “Én vagyok a jó pásztor; ismerem az enyéimet, és az enyéim ismernek engem.” (János 10:14).

A kávé illata közepette egy idős hölgy ült le a szomszédos asztalhoz. Valami különleges volt abban, ahogy a szemeiben ragyogott a fény. Sarahra tekintett, és egy csendes mosollyal köszönt:

“Drága lányom, tudom, hogy keresel, de ami miatt keresel, már itt van veled.”

Sarah meglepetten nézett rá. “Honnan tudja?” – gondolta. De ahelyett, hogy kérdezősködött volna, egyszerűen csak hallgatott. Az idős hölgy folytatta: “Van egy üzenetem a számodra, egy angyali üzenet. Az életed áldásokkal van tele, csak meg kell látnod őket.”

Sarah szemei könnybe lábadtak. “De olyan nehéz néha…”

Az idős hölgy megértően bólintott. “Tudom. De emlékezz: ‘Minden dolgotokban hálát adjatok; mert ez Isten akarata Krisztus Jézusban ti reátok nézve.’ (1 Thesszalonika 5:18). Az élet kihívásai valójában áldások, amelyek közelebb visznek a teremtődhöz.”

Sarah mély lélegzetet vett. “De hogyan tudom, hogy jó úton haladok?”

A hölgy válaszában egy cseppnyi jövendőmondás is volt:

“Látom, hogy egy új lehetőség közeleg az életedben, egy lehetőség, amelyet nem szabad elszalasztanod. Egy ajtó nyílik, amelyen átlépve, minden megváltozik.”

Sarah hálásan nézett fel rá, de amikor válaszolni akart, az idős hölgy eltűnt.

Ébredjen fel a lelked, kedves olvasó, és vedd észre az angyali jeleket és üzeneteket, melyek körülvesznek téged! Add tovább ezt a történetet, hogy mások is megismerhessék az élet csodáit. Minél több emberhez eljut ez az üzenet, annál erőteljesebben csendül fel a valódi, égi hívás. A megosztás által az áldások erőteljesebben áramlanak életedbe!

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

A tartalom nem másolható!