A titkos arany ima, amely minden problémát megold az életedben! Használd bátran, amikor szükséged van rá!

A titkos arany ima, amely minden problémát megold az életedben! Használd bátran, amikor szükséged van rá!

Kedves Barátaim és Lelki Társaim!

Ma egy rendkívüli üzenettel érkeztem hozzátok, amely az új kezdetek és a megújulás tüzét hozza el életünkbe. Van egy titkos arany ima, melyet bárki felhasználhat a nehézségek, a kihívások idején. Ez az ima nem csupán a szavak sorozata, hanem egy spirituális eszköz, amely képes megnyitni az ég kapuit, és behozni a fényt a sötétségbe!

Mielőtt azonban továbblépnénk, engedjétek meg, hogy megosszak veletek egy bibliai idézetet, amely különösen fontos számunkra ebben a kontextusban. Az Ószövetségben olvashatjuk:

„A fény és a sötétség közötti különbség az Úr szavára világosodik meg” (Példabeszédek 4:18).

Ezzel a gondolattal emlékeztessük magunkat arra, hogy a fény mindig útját találja hozzánk, még a legnehezebb időkben is!

Amikor úgy érzed, hogy minden összeomlott körülötted, amikor a kétely és a félelem elborít, emeld fel a szíved és használd a “Titkos Arany Imát”. Ez az ima nem csak arra szolgál, hogy megoldást hozzon a problémáidra, hanem arra is, hogy megmutassa: sosem vagy egyedül. Az angyalok mindig veled vannak, és készen állnak, hogy segítsenek neked az úton!

A Titkos Arany Ima így szól:

Drága Mennyei Atyánk,

Te, aki az Univerzum teremtője és fenntartója vagy,
Kérlek, hallgasd meg könyörgésemet.
Adj erőt és bölcsességet, hogy felismerjem az elém táruló lehetőségeket,
Nyisd meg szívem, hogy befogadjam a szereteted és irgalmad,
Töltsd meg lelkem a békéddel, hogy bátran szembenézzek minden kihívással!

Ámen.

Engedjétek meg, hogy egy jó hírrel zárjam ezt az üzenetet. Láttam egy világosságot, amely felé mindenki tart, és e világosság nem más, mint a megértés és a belső béke fénye, amelyet az Úr sugároz ránk. Hiszem, hogy az elkövetkező időszakban egyre többen fogják megtapasztalni ezt a fényt, ami által megoldódhatnak az életük problémái, és új útra léphetnek.

Kedves barátaim, bármikor, amikor úgy érzitek, elvesztek a világ zajában, használjátok bátran ezt az imát. Hagyjátok, hogy az angyalok vezessenek titeket, és nyissátok meg a szíveteket a változások előtt. Legyen ma és minden nap, amely előttünk áll, tele bölcsességgel, erővel és szeretettel!

Áldásokkal,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!