A “Titkos Védelmező Szimbólum” az angyalok védelmének hordozója

A “Titkos Védelmező Szimbólum” az angyalok védelmének hordozója

Kedves Olvasóim,

Az angyalok az életünkben nem csupán a gyógyulásban és a reményben jelennek meg, hanem a védelmünkben is. A szimbólumok hatalmas ereje a hagyományokban, vallásokban és spirituális gyakorlatokban világszerte elismert. A védelmező szimbólumok, az angyali energia segítségét hozzák el nekünk.

A “Titkos Védelmező Szimbólum” az angyalok védelmének hordozója. Ez a szimbólum a házunkban, a munkahelyünkön vagy akár a táskánkban is helyet kaphat, hogy mindig emlékeztessen: soha nem vagyunk egyedül, és az angyalok mindig készen állnak, hogy megvédjenek minket minden bajtól.

Az angyali védelemhez tartozó ima:

“Szeretett Angyalok, kérlek, töltsetek be engem és az életem minden területét a védelmetekkel. A “Titkos Védelmező Szimbólum” segítségével kérem a szereteteteket és a védelmeteket. Védjetek meg minden bajtól, és óvjátok otthonomat. Köszönöm, hogy velem vagytok. Ámen.”

Míg ezt az imát mondjuk, képzeljük el, hogy a szimbólum ragyogó, védő fényt sugároz, amely körbeveszi otthonunkat, és megvédi azt minden negatív energiától. Ez a fény szintén védi a személyes terünket, megvédve minket minden bajtól.

Az áldás:

“Áldjon meg téged az ég és az angyalok a védelemben, amit nyújtanak. Legyen a “Titkos Védelmező Szimbólum” fénye körülötted, óvjon és védjen minden bajtól. Szeretet, béke és erő kísérje utadat. Áldás és fény legyen veled. Ámen.”

Az angyalok mindig ott vannak, hogy segítsenek és támogassanak minket. A “Titkos Védelmező Szimbólum” hordozza ezt a szeretetet és védelmet. Nyisd meg a szívedet, és fogadd el ezt a segítséget.

Köszönöm, hogy elolvastad ezt a bejegyzést, és emlékezz: soha nem vagy egyedül, az angyalok mindig ott vannak, hogy megvédjenek!

Szeretettel,

Pozitív gondolatok blog

365 Nap Pozitív Gondolatokkal

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!