A tudatosság ösvénye: A jelenlét művészete

A tudatosság ösvénye: A jelenlét művészete

Kedves Olvasók!

Örömmel köszöntelek benneteket ezen az úton, amelyen együtt haladunk a spirituális megvilágosodás felé. Ma egy olyan témát szeretnék boncolgatni, ami az életünk minden területén mélyreható változásokat hozhat, ha hagyjuk, hogy átjárjon minket.

A jelenlét művészete nem más, mint a teljes mértékben a jelen pillanatban élés tudománya. Sokan közülünk a múltban vagy a jövőben élünk, ami állandó szorongást és elégedetlenséget okoz. Azonban a jelen pillanatban való tartózkodás megtanít bennünket arra, hogyan élvezhetjük életünk minden egyes percét, és hogyan találhatjuk meg a belső békét.

A jelenlét gyakorlása egyszerű, de nem könnyű. Az első lépés, hogy vegyük észre, ha az elménk vándorol, és gyengéd figyelemmel irányítsuk vissza a jelenbe. A légzés figyelése és a test érzeteinek megfigyelése segíthet abban, hogy tudatosabbá váljunk. Minél többet gyakoroljuk, annál erősebbé válik jelenlétünk.

Fontos megérteni, hogy a jelenlét nem a gondolatok és érzések elnyomását jelenti, hanem a tudatos megfigyelésüket. Ha engedjük, hogy érzéseink és gondolataink elússzanak, mint a felhők az égen, megtapasztalhatjuk a jelen pillanat mélységes békéjét és örömét.

A jelenlét művészetének gyakorlása során képesek leszünk megtapasztalni a valódi összeköttetést önmagunkkal és a világgal. Így megtanuljuk, hogyan élhetünk a szeretet és az együttérzés állapotában. Ne feledd, a jelen pillanat az egyetlen pillanat, amely valóban a tiéd. Éld át teljes egészében, és hagyd, hogy az életedben a szeretet és a jelenlét vezessen.

Kívánom, hogy megtaláld az útját a jelenlét ösvényén, és megtapasztalhasd annak minden csodáját,

szeretettel,

pozitív gondolatok


Kedves Olvasóink!

Örülünk, hogy elmerültetek a spirituális írásainkban, és reméljük, hogy segítettünk nektek új perspektívákat felfedezni és inspirációt meríteni. Ha tetszett, amit olvastatok, és úgy érzitek, hogy mások számára is értékes lehet, kérjük, segítsetek a munkánkat egy megosztással! Egyetlen kattintással nagyban hozzájárulhattok ahhoz, hogy további érdeklődők is megtalálják a cikkeinket, és velük is megoszthassuk a spirituális világ bölcsességeit és útmutatásait.

Köszönjük a támogatásotokat, és további kellemes olvasást kívánunk! Legyen a szeretet és a fény útmutatótok minden lépésnél.

Szeretettel,

pozitív gondolatok


2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!