A választásod alapján tudd meg, mit üzen Neked Jézus!

A választásod alapján tudd meg, mit üzen Neked Jézus!

Az életünk során sokszor keressük az útmutatást és a megértést. Jézus mindig ott van mellettünk, és kész válaszokat adni kérdéseinkre. Válaszd ki az alábbi képen látható Jézus-ábrázolások közül azt, amelyik a leginkább megszólít téged, és tudd meg, milyen üzenete van számodra!

  1. Az Áldásokat osztó Jézus: Ha ezt választottad, Jézus azt üzeni neked: “Ne felejtsd el, hogy mindig áldott vagy, még a legnehezebb időkben is. Keresd az áldásokat az életedben, és oszd meg őket másokkal.”

  2. A vigasztaló Jézus: Jézus azt üzeni neked: “Tudom, hogy vannak nehéz idők, de mindig melletted vagyok. Keresd a szeretetemet és a vigasztalásomat, amikor szükséged van rá.”

  3. A gondolkodó Jézus: Ha ezt az ábrázolást választottad, Jézus azt üzeni: “Néha fontos elcsendesedni és befelé figyelni. Hallgasd meg a szíved hangját, és keress engem a csendben.”

  4. A tanító Jézus: Jézus azt üzeni neked: “Tanulj és növekedj minden nap. Hozd közelebb magadhoz az isteni igazságot, és oszd meg tudásodat másokkal.”

Bízz Jézus üzenetében, és engedd, hogy vezessen téged az életed során. Az angyalok és Jézus mindig melletted állnak, támogatnak és vezetnek az életed minden pillanatában.

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

A tartalom nem másolható!