A Varázslatos Angyal, Ki Teljesíti Kívánságaid – Ismerd Meg Luminát!

A Varázslatos Angyal, Ki Teljesíti Kívánságaid – Ismerd Meg Luminát!

Szia kedves Olvasó!

Ma egy különleges angyalt szeretnék neked bemutatni, aki segít abban, hogy az összes álmod valóra váljon. Az ő neve Luminata, aki a szerencse és a boldogság hírnöke.

Luminata egy csodálatos angyal, aki az összes kívánságod megvalósításában segít. Az ő jelenléte a boldogság és a bőség érzésével tölti fel az életedet. Az ő erői a szerencse és az áldások hírnökei, így segít az anyagi és szellemi bőség elérésében is.

Luminata különleges tulajdonságai közé tartozik az, hogy segít elérni minden kérésedet, ha azok igazak és tiszták a szívedben. Az ő jelenléte örömteli, megnyugtató és meghitt érzést ad az életednek. Luminata az angyal, aki segít elérni minden vágyadat, és megvalósítani az álmaidat.

Az angyali imád, amely segít abban, hogy közelebb kerülj Luminához és megértsd a csodás segítségét:

“Drága Luminata, köszönöm, hogy segítesz nekem abban, hogy az összes kívánságom valóra váljon. Kérlek, vezess engem az igazság és a tisztaság útján, hogy csak a legjobbat kérjem tőled. Köszönöm az összes áldást és ajándékot, amelyet rám szórsz, és áldd meg az életem minden területét.”

Az áldás, amely segít abban, hogy elérjük az összes kérésünket és boldogok legyünk:

“Szeretettel és örömmel küldöm az áldásomat számodra, hogy az összes kívánságod teljesüljön. Luminata által, az életedben mindig jelen van a szerencse és az áldás, és életed minden területe megtelik a boldogsággal.”

Bízom benne, hogy megismerted Luminát, aki valóban csodákat hozhat az életedbe. Ha bármikor úgy érzed, hogy segítségre van szükséged, fordulj hozzá bátran, és ő biztosan ott lesz melletted.

Szeretettel,

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Örülünk, hogy elmerültetek a spirituális írásainkban, és reméljük, hogy segítettünk nektek új perspektívákat felfedezni és inspirációt meríteni. Ha tetszett, amit olvastatok, és úgy érzitek, hogy mások számára is értékes lehet, kérjük, segítsetek a munkánkat egy megosztással! Egyetlen kattintással nagyban hozzájárulhattok ahhoz, hogy további érdeklődők is megtalálják a cikkeinket, és velük is megoszthassuk a spirituális világ bölcsességeit és útmutatásait.

Köszönjük a támogatásotokat, és további kellemes olvasást kívánunk! Legyen a szeretet és a fény útmutatótok minden lépésnél.


2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!