A Világosság Érzékeny Angyala, Luminara – elhozza a fényt a szívünkbe

A Világosság Érzékeny Angyala, Luminara – elhozza a fényt a szívünkbe

Az angyalok világában a szeretet és a fény olyan erők, amelyek nélkül nem tudnánk létezni. De van-e olyan angyal, aki ezeket az erőket hordozza magában? Ma örömmel mutatjuk be az angyali lények egy új tagját, aki eddig talán rejtve maradt a világ szeme elől: Luminara, a Világosság Érzékeny Angyala.

Ez a rendkívüli angyal a világosság és az érzékenység erejével rendelkezik, az általa hozott üzenet pedig egyértelműen a szeretet és az összefogás fontosságára hívja fel a figyelmet. De vajon miért most, miért ebben a zűrzavaros időben jelenik meg előttünk Luminara? A válasz egyszerű: mert a világosság és az érzékenység ereje most a legfontosabb.

Luminara angyal minden lépése a fényben és a szeretetben történik. Rendkívüli képességei közé tartozik, hogy képes megvilágítani a szívünk legrejtettebb zugait, olyan helyeket, melyeket eddig talán még mi magunk sem ismertünk. Így segít nekünk megtalálni a belső erőnket, és megtanulni, hogyan bánjunk saját magunkkal és másokkal szeretettel és türelemmel.

Az angyali üzenet, amit Luminara hoz számunkra, egy csodálatos ima formájában érkezik:

“Ó, Luminara, a Világosság Érzékeny Angyala, világíts be szívem legmélyére, hogy megláthassam a benne rejlő szeretetet és erőt. Segíts, hogy megérthessük, mennyire fontos az érzékenység és a szeretet a világban. Adj erőt, hogy bátorsággal nézzünk szembe a nehézségekkel, és megtanuljuk, hogyan osszuk meg szeretetünket másokkal.”

Ez a gyönyörű ima a szeretet és az érzékenység erejére emlékeztet bennünket, amikor a világ zűrzavarosnak tűnik. Az üzenet, amit Luminara közvetít, pedig a következő bibliai hangvételű idézetben foglalható össze:

“Ahogy a fény behatol a sötét szobába, úgy hatol be a szeretet és az érzékenység a szívünk legsötétebb zugáiba is. Mert az Isteni Szeretet mindig ott van bennünk, csak néha elfelejtjük, hogy ott van. Luminara világossága segít emlékezni erre a belső erőre.”

Luminara, a Világosság Érzékeny Angyala, tehát egy új fényforrást jelent a világunkban. Segít nekünk megtalálni a belső erőnket, és megtanít bennünket arra, hogyan használjuk ezt az erőt a szeretet és az összefogás szolgálatában. Luminara üzenete azt tanítja, hogy minden lényben ott van a szeretet és az érzékenység ereje, csak rá kell ébrednünk és megosztanunk azt a világgal.

Ezért hívjuk Luminarát a Világosság Érzékeny Angyalának, mert ő segít nekünk meglátni a saját belső világosságunkat, és megértetni velünk, hogy az érzékenység nem gyengeség, hanem erő, ami összeköt bennünket egymással és az egész világgal.

Az angyali üzenet, amit Luminara hoz, tehát arra emlékeztet bennünket, hogy mindannyian hordozzuk magunkban a világosság és az érzékenység erejét. Az a feladatunk, hogy ezt az erőt használjuk a világ szebbé és jobbá tételéhez. Mert ahogy a világosság behatol a sötétbe, úgy hatol be a szeretet és az érzékenység a szívünk legmélyére, és világítja be a lelkünk legrejtettebb zugait.

Egy utolsó gondolat: talán most van itt az ideje, hogy mindannyian megvilágítsuk a szívünk legmélyét, és meglássuk a benne rejlő szeretetet és erőt. Luminara, a Világosság Érzékeny Angyala, itt van, hogy segítsen nekünk ebben. Legyen a világosság, az érzékenység és a szeretet a mi útmutatónk!

Szeretettel és fényben,

pozitív gondolatok blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

 

A tartalom nem másolható!