Add tovább az angyali megerősítést, és még ma rád talál a szerencse! Az áldás ereje megsokszorozódik a megosztások által!

Add tovább az angyali megerősítést, és még ma rád talál a szerencse! Az áldás ereje megsokszorozódik a megosztások által!

Kedves Olvasóim,

Elképzelhető, hogy soha nem gondoltál még arra, hogy az angyali megerősítések továbbítása hogyan növelheti az áldások erejét. Hát itt a lehetőség, hogy megtapasztald ezt a csodát!

Az angyalok folyamatosan közvetítik felénk szeretetüket és támogatásukat, és most lehetőséget adnak nekünk, hogy ezt a szeretetet és támogatást másokkal is megosszuk. A megerősítés, amit most megosztok veletek, egyszerű, de rendkívül erős:

“Én vagyok az angyalok áldásainak csatornája. Szeretet, bőség és harmónia árad felém, amit boldogan továbbítok a világ felé. Ámen.”

A következő ima segítséget nyújt a megerősítés befogadásához és továbbításához:

“Szeretett Angyalok, köszönöm a szeretetet és támogatást, amit felém küldtek. Segítsetek nekem befogadni és továbbadni ezt az áldást. Adjatok erőt és bátorságot, hogy szeretetet és bőséget tudjak közvetíteni a világba. Ámen.”

Majd fogadd el az angyalok áldását, amelyet most rád öntenek:

“Áldásban részesítenek az angyalok. A szeretet, a bőség és a harmónia kiárad belőled, és minden érintett személy életét gazdagabbá, boldogabbá és harmonikusabbá teszi. Ámen.”

Add tovább ezt a megerősítést és az imát mindazoknak, akik szükségét érzik a szeretetnek, a bőségnek és a harmóniának. Minél több ember osztja meg, annál erősebbé válik az áldás ereje!

Köszönöm, hogy elolvastad és megosztod ezt a bejegyzést. Higgy benne, hogy a szeretet, a bőség és a harmónia még ma eléri az életedet.

Békében,

pozitív gondolatok blog


pozitív gondolatok blog


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!

 

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK