Adventi csodák és jézus szeretete: öröm és békesség üzenete az első vasárnapon

Adventi csodák és jézus szeretete: öröm és békesség üzenete az első vasárnapon

Kedves Olvasóink,

A mai napra, 2023. december 3-ára, advent első vasárnapjára, egy különleges üzenetet hoztam nektek. Ebben az üzenetben a hit és a remény gondolatai egyesülnek, hogy megvilágítsák Jézus üzenetét az adventi időszakban.

Jézus üzenete advent első vasárnapjára

“Örüljetek az Úrban mindenkor; ismét mondom: örüljetek! Közel az Úr.” (Filippi 4:4-5). Advent ideje a várakozás és az öröm időszaka, amikor szívünkkel és lelkünkkel készülünk Jézus születésének ünnepére. Jézus üzenete ezen a különleges vasárnapon arra emlékeztet bennünket, hogy az öröm és a szeretet mindig közel van hozzánk, és ezek az érzések vezessenek minket az ünnepi időszakban.

A mai napra szóló üzenetem az, hogy az adventi időszakban különösen erőteljes lesz Jézus jelenléte és szeretete. Ez az időszak lehetőséget ad nekünk, hogy elmélyedjünk hitünkben, megerősödjünk lelkileg, és újra felfedezzük a szeretet és az öröm igazi értékét.

A szeretet és a békesség ünnepe

Használjátok ezt az adventi időszakot arra, hogy megtapasztaljátok Jézus szeretetét és békéjét. Törekedjetek arra, hogy terjesszétek a szeretetet és a jóságot a környezetetekben. Az advent első vasárnapja egy felhívás számunkra, hogy nyitott szívvel várjuk a szeretet ünnepét.

Kedves Olvasóink, fogadjátok Jézus szeretetét és békéjét az adventi időszakban. Higgyetek abban, hogy az öröm és a szeretet mindig közel van hozzátok. Áldott és békés adventi időszakot kívánok mindannyiótoknak!

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

A tartalom nem másolható!