Adventi megújulás: Jézus üzenete a Advent második vasárnapjára – a várakozás és változások időszaka

Adventi megújulás: Jézus üzenete a Advent második vasárnapjára – a várakozás és változások időszaka

Kedves Olvasóink,

Ahogy elérkezünk advent második vasárnapjához, 2023. december 10-éhez, szeretnék veletek megosztani egy különleges üzenetet. Ezen a különleges napon Jézus üzenete szól hozzánk.

Jézus üzenete Advent második vasárnapjára

“Vigyázzatok, maradjatok ébren, mert nem tudjátok, mikor jön el a házigazda.” (Márk 13:35). Ez a bibliai idézet arra emlékeztet minket, hogy advent ideje a várakozás és az éberség ideje. Jézus arra hív minket, hogy legyünk nyitottak és készüljünk fel a változásokra, amelyeket ez az ünnepi időszak hozhat.

A mai napra szóló üzenetem az, hogy ebben az adventi időszakban különleges változások köszöntenek rátok. Ez a változás lehet belső megújulás, egy új út kezdete, vagy egy váratlan, de áldásos esemény. Hiszem, hogy Jézus jelenléte ebben az időszakban erősebben érezhető lesz, és új lehetőségeket hoz az életetekbe.

A belső megújulás és a készülődés

Használjátok ki ezt a vasárnapot arra, hogy elmélyedjetek hitetekben és spirituális gyakorlataitokban. Legyetek nyitottak a belső vezetésre és a szellemi növekedésre. Töltsétek az időt az imádsággal, a meditációval, és engedjétek, hogy az adventi fény betöltse a szíveteket és elméteket.

Kedves Olvasóink, fogadjátok el Jézus üzenetét az advent második vasárnapján, és nyissátok meg szíveteket a változások és áldások felé. Bízzatok abban, hogy ez az időszak új kezdeteket és megújulást hoz az életetekben. Áldott és békés adventi vasárnapot kívánok nektek!

pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

Egyetlen mondat amit jegyezz meg: Ez a mantra segít, ha nehéz helyzetbe kerülsz!

Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

A tartalom nem másolható!