Áldás és békesség költözik a házadba és a lelkedbe!

Áldás és békesség költözik a házadba és a lelkedbe!

Kedves Olvasóink!

E napon, amikor a szelíd szellők és a napfény simogatása ébresztette fel a világot, egy különleges és mély üzenetet hoztam számotokra. Az áldás és békesség nem csak elérhető, de beköltözik a házatokba és a lelketek mélyére, ahol gyökeret ereszt, növekszik, és virágzik majd az életed minden területén!

A Biblia ezt mondja nekünk:

“Békességet hagyok rátok, az én békességemet adom nektek; nem úgy adom, ahogyan a világ adja. Ne nyugtalankodjék a ti szívetek, se ne féljen.” (János 14:27)

Ez a szent szó az Úrtól bátorítást ad nekünk, hogy nyugodtan fogadjuk az angyali áldásokat, mert azok isteni eredetűek és mélyebbek, mint amit a földi világ nyújthat.

Az áldások angyalának üzenete így szól:

“Engedd, hogy a szeretet és a békesség áradata betöltse minden szobádat, és simogassa lelked minden zugát. Ez a béke a tiéd, egy ajándék, amit szabadon fogadhatsz és megoszthatsz másokkal is.”

A következő időszakban észre fogjátok venni, hogy a békesség és az áldás jelei egyre gyakrabban jelennek meg az életetekben. Lehet, hogy ez egy váratlan kedvesség formájában jelenik meg, egy megbocsátás aktusaként, vagy egy régóta várt helyzet megoldódásaként. Ezek a jelek erősítik majd hiteteket és megerősítik azt az érzést, hogy az Univerzum szeretettel van jelen az életetekben.

Köszöntsük ezt a csodálatos időszakot egy imával:

“Drága Mennyei Atyánk és Angyalaink, hálás szívvel fogadjuk és üdvözöljük az áldásokat és békességet, amelyeket most ránk árasztotok. Segíts nekünk, hogy nyitott szívvel és szeretettel fogadhassuk ezt az isteni ajándékot. Tölts el minket bölcsességgel, hogy felismerjük a békesség jeleit életünkben, és erővel, hogy továbbadhassuk ezt a békét másoknak is. Áldd meg otthonainkat és lelkeinket a Te végtelen szereteteddel és békéddel!

Ámen.”

Kedves lelkek, ahogy ezen a napon továbbhaladtok, tartsátok szem előtt, hogy az áldás és a békesség már úton van felétek. Fogadjátok el szeretettel és hagyjátok, hogy átalakítsa otthonotokat és szíveteket. Az angyalok veletek vannak minden lépésnél, és támogatnak titeket a békés, boldog élet felé vezető úton!

Szeretettel és fényben,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!