Amarira az álmok őre: Az elfeledett álmok szigete

Amarira az álmok őre: Az elfeledett álmok szigete

Az éjszaka leple alatt, amikor a hold fénye ezüstös fényfolyammá alakult a tenger felszínén, Amarira, a Békesség Angyala, új küldetésre kelt. Ezen az éjszakán különleges feladat várt rá: meglátogatni az Elfeledett Álmok Szigetét, egy misztikus helyet, ahol régen elveszett álmok és vágyak lebegtek, várva arra, hogy újra felfedezzék őket.

A sziget távol esett, egy elzárt helyen, ahol a hullámok dallamot zengtek, mintha csak az elveszett lelkek sóhajtásai lennének. Amarira halkan szállt le a sziget földjére, ahol a fények haloványan pislákoltak, mintha csak a régi emlékek fátylai mögül világítanának. Az angyal szívét megtöltötte együttérzés azok iránt, akik elveszítették álmaikat, és elhatározta, hogy életre kelti őket.

Miközben a sűrűn ködfátyolba burkolózó parton sétált, apró, fénylő pontok jelentek meg körülötte. Ezek az álmok voltak, régi kívánságok és vágyak formájában, melyeket az emberek már régen elfeledtek. Amarira megállt egy különösen ragyogó fénypont előtt, amely egy fiatal lány álma volt, aki arról álmodozott, hogy festő lesz, de soha nem merte követni az álmait.

Az angyal finoman megérintette a fényt, és halk szavakat suttogott, amelyek bátorítóak és reményteljesek voltak. Ahogy így tett, az álomfény erőre kapott, és egyre fényesebben kezdett ragyogni. Amarira érezte, hogy az álom újra hozzákapcsolódik a teremtőjéhez, aki innen nagyon messze, egy városi lakásban, festeni kezdett egy régi, poros festővásznon.

Az éjszaka folyamán Amarira több álmot is felélesztett, mindegyiket újra azzal a reménnyel töltötte meg, hogy valaha valóra válhatnak. Amikor megcsillantak az első hajnali fények, az angyal tudta, hogy itt az ideje visszavonulni. Amikor hátranézett, látta, hogy a sziget fényei fényesebben világítanak mint valaha, mintha az álmok újra megtalálták volna reményüket.

Miközben visszarepült a magas égbe, Amarira mosolygott, tudva, hogy az Elfeledett Álmok Szigete már nem is olyan elfeledett. A következő éjszakán újra visszatér majd, hogy folytassa a küldetését: segíteni az embereknek újra megtalálni azokat az álmokat, amelyeket már elveszettnek hittek.

Gabriella