Amikor a jó és a rossz találkozik az életedben, tudni fogod hogy mit kell tenned!

Amikor a jó és a rossz találkozik az életedben, tudni fogod hogy mit kell tenned!

Kedves Olvasónk!

Isten hozott itt, ezen a gyönyörű napon, amikor ismét megosztunk egy gondolatot, amely reméljük, hogy megvilágítja az utadat és erőt ad a mindennapokhoz. Ma arról szeretnék írni nektek, hogyan kezeljük azokat a pillanatokat, amikor az életünkben a jó és a rossz szembe találkozik.

Mindannyian éreztük már azt a belső harcot, amikor döntések sorakoznak előttünk, és nem tudjuk, melyik úton menjünk tovább. Ebben az időszakban könnyű elveszíteni a hitünket, és kétségek közé szorulni. De ne felejtsük el, hogy Isten mindig velünk van, és vezet minket. Ahogy Pál apostol írja a Rómaiakhoz írt levélben:

„Mi pedig tudjuk, hogy azoknak, akik Istent szeretik, minden a javukra válik” (Róm 8,28).

Ez az ígéret arra emlékeztet minket, hogy bármit is hozzon az élet, legyen az jó vagy rossz, Isten kezében minden esemény a javunkra válik!

Amikor a jó és a rossz találkozik, az olyan, mint amikor a napfény és az eső egyidejűleg érinti a földet, lehetővé téve, hogy a szivárvány minden színében pompázzon. Ez a találkozás a káoszban is képes rendet teremteni, és új utakat nyit meg előttünk. Ezek azok a pillanatok, amikor Isten leginkább megmutatkozik nekünk, és fényt vet a leghomályosabb útszakaszokra is.

Ne feledkezzünk meg arról, hogy minden próba és minden kihívás, amivel szembenézünk, egy lehetőség a lelki fejlődésre, és az önmagunkkal, valamint teremtőnkkel való kapcsolatunk elmélyítésére. Ezekben a pillanatokban Isten hangja a legerősebben szól hozzánk, megerősítve bennünk azt a tudást, hogy mi a helyes út, még ha kanyargós is.

Most engedjétek meg, hogy egy rövid imával forduljunk Istenhez:

Drága Mennyei Atyánk,

Köszönjük neked, hogy minden helyzetben velünk vagy, és irányítasz minket. Kérünk, adj erőt és bölcsességet nekünk, hogy felismerjük a jó és a rossz találkozása által rejtett lehetőségeket. Tartsd meg a szívünkben a hitet és a reményt, és segíts nekünk, hogy mindig a szeretet útján járjunk.

Ámen.

Kívánom, hogy ezen üzenet által megtaláljátok a békét, a megértést és az irányt, amelyet kerestek. Gondoljatok arra, hogy minden találkozás, minden esemény hozzájárulhat szellemi utazásotokhoz és a világossághoz vezető út megtalálásához!

Legyen minden napotok áldott és tele új reménnyel!

Áldásokkal,

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!