Amikor Isten gyógyító szeretete átölel: a felszabadulás és megújulás ígérete

Amikor Isten gyógyító szeretete átölel: a felszabadulás és megújulás ígérete

Kedves Olvasóim,

“Mert csak én tudom, mi a tervem veletek – így szól az ÚR -: békességet és nem romlást tervezek, és reményteljes jövőt adok nektek.” (Jeremiás 29:11). Ezek az ígéretes szavak olyanok, mint egy gyengéd érintés a lelkünkön egy nehéz nap után.

Néha úgy érezhetjük, mintha életünk egy régi ház lenne, tele repedésekkel és sebekkel, amelyek a múlt viharaiban keletkeztek. Ezek a repedések néha annyira mélyek, hogy úgy tűnhet, sosem gyógyulnak meg. De ma azt üzenem nektek, hogy van egy Mesteri Kertész, aki képes új életet lehelni még a legkiszáradtabb talajba is.

Hadd meséljek el nektek egy történetet egy fiatalember, Lukasz életéből, aki éveken át cipelt magában egy lelki sebet, amit egy régi karmikus kapcsolata okozott. Lukasz már-már elfogadta, hogy bizonyos dolgok sosem változnak. De egy napon, amikor a nap sugara betört az ablakon és egy régi, poros könyvön pihent meg, egy mély belső hangot hallott: “Engedd el a régit, és az új be fog áradni az életedbe.” Ez a mondat megérintette a szívét, és hirtelen erőt érzett. Elkezdett imádkozni, hinni, és dolgozni azon, hogy meggyógyuljon.

Az igazi csoda az volt, amikor Lukasz rájött, hogy ahogy megbocsát és elenged, úgy kezdtek a rossz dolgok távozni az életéből. Ahogy megszabadult a sérelmektől, a lelki sebei gyógyulni kezdtek, és helyükre új, szeretetteljes kapcsolatok léptek. Nem egy hét vagy hónap alatt, de az idő múlásával Lukasz megtapasztalta az Úr gyógyító szeretetének csodáját.

A változás a levegőben van. Ez nemcsak egy érzés, hanem egy apró jövendőmondás is. Amint beléptek az Úr szeretetének fényébe és elengeditek a múltat, a változás nemcsak, hogy lehetséges, hanem elkerülhetetlen. És nem csak a ti életetekben, hanem azokéban is, akikkel megosztjátok ezt az üzenetet. Amikor a remény, hit és szeretet szavait megosztjuk, akkor együtt haladunk előre azon az úton, amely az Úr által meg van áldva.

Higgyétek el, ahogy megosztjátok ezt az üzenetet, nem csak ti magatok lesztek megáldva, hanem azok is, akiknek továbbadjátok. Megosztásaitokkal nemcsak erőt adtok a hitnek, hanem gyógyulást és reményt visztek azoknak, akik szomjaznak rá. Lépjetek előre bátorsággal, tudván, hogy a gyógyulás és a felszabadulás időszaka elkezdődött!

A szeretet, béke és a gyógyulás ereje legyen veletek ma és mindenkor,

Ámen.

pozitív gondolatok blog


Kedves Olvasóink!

Szívünk mélyéből szeretnénk megköszönni, hogy velünk tartotok ezen a különleges spirituális úton, ahol nap mint nap megosztjuk gondolatainkat, imáinkat és bölcsességünk darabkáit. Kiemelten fontos számunkra, hogy tudjátok: minden, amit itt olvasnak, szívünk és lelkünk mélyéből fakad, és sohasem kérünk érte anyagi ellenszolgáltatást.

Hiszünk abban, hogy a tudás és a bölcsesség, melyet megosztunk, mindenki számára hozzáférhető és ingyenes kell, hogy legyen. Az a hitünk vezérel, hogy a világ egy jobb hely lehet, ha mindenki hozzáfér azokhoz a spirituális eszközökhöz, amelyekkel megvilágíthatja saját életét és környezetét.

Örömmel látjuk, hogy egyre többen csatlakoznak közösségünkhöz, és hálásak vagyunk minden egyes megosztásért, amit tesznek. Ez a gesztus – bár egyszerűnek tűnhet – óriási jelentőséggel bír számunkra. A megosztásokkal nem csak abban segítetek bennünket, hogy továbbra is növekedhessünk és fejlődhessünk, de azt is lehetővé teszitek számunkra, hogy egyre több ember számára világítsuk meg az utat.

Kérjük tehát, ha olyan tartalommal találkoztok oldalunkon, amely mélyen megérinti a szíveteket, vagy útmutatást nyújtanak a mindennapokhoz, ne habozzatok megosztani azt barátaitokkal, családtagjaitokkal, vagy akár a közösségi médiában. Minden megosztás egy újabb lépés a közös úton, amelyet a bölcsesség, az egység és a szeretet világít meg.

Köszönjük, hogy részesei vagytok ennek a csodálatos közösségnek és hogy segítetek fényt és szeretetet vinni a világ minden tájára.

A szeretet és békesség jegyében,

pozitív gondolatok blog


 

Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.