Amikor már nem is számítasz rá, épp akkor talál rád a boldogság, angyali segítség!

Amikor már nem is számítasz rá, épp akkor talál rád a boldogság, angyali segítség!

Kedves Olvasóink!

Amikor úgy tűnik, hogy minden lehetőségünk elfogyott, és a remény lassan elhagy bennünket, az Univerzum gyakran a legváratlanabb pillanatokban küldi el hozzánk a boldogság angyalait. Ez az üzenet emlékeztető arra, hogy amikor már nem is számítasz rá, éppen akkor talál rád a boldogság, segítségül hívva az égi lényeket, akik mindig mellettünk állnak!

A Szentírás így biztat minket: “Bízzatok az Úrban mindenkoron; mert az Úr Isten örökkévaló kőszikla.” (Ézsaiás 26:4) E szavak erőt adnak abban a hitben, hogy még a legnehezebb időkben is van remény és segítség, hiszen az Úr mindig velünk van, mint egy örökkévaló, megváltoztathatatlan erőforrás.

Az áldások angyalának üzenete pedig így szól:

“Ne félj a bizonytalanságtól, ne aggódj az előtted álló út miatt. Az angyalok ott vannak, hogy megvilágítsák utadat, és segítsenek megtalálni a boldogság útját, akkor is, ha éppen nem is számítasz rá!”

A közelgő időszakban váratlan fordulatokra és meglepetésekre számíthatsz, amelyek pozitív változásokat hoznak az életedbe. Lehet, hogy egy rég nem látott barát hoz új örömöt, vagy egy váratlan lehetőség nyílik meg előtted, amely új irányt ad életednek. Figyelj az apró jelekre és az üzenetekre, mert ezek a boldogság hírnökei, amelyek az angyalok által érkeznek hozzád!

Zárjuk ezt az üzenetet egy imával, amely megerősíti a hitünket és nyitottságunkat az égi segítségre:

“Drága Mennyei Atyánk és Szeretett Angyalaink, hálás szívvel állunk előttetek, és köszönjük a végtelen szereteteteket és gondoskodásotokat. Kérünk, segítsetek nekünk, hogy nyitott szemmel és bízakodó szívvel járjunk az élet útjain. Töltsétek meg lelkünket békével és örömmel, és mutassátok meg nekünk azokat a váratlan ajándékokat, amelyeket számunkra készítettetek. Adjatok nekünk bátorságot, hogy elfogadjuk és értékeljük az élet meglepetéseit, és segítsetek mindig emlékezni arra, hogy a boldogság gyakran akkor talál ránk, amikor a legkevésbé számítunk rá!

Ámen.”

Kedves lelkek, emlékezzetek, a boldogság gyakran akkor érkezik, amikor legkevésbé számítunk rá, de mindig pontosan akkor, amikor a legnagyobb szükségünk van rá. Bízzatok az angyalokban és az Univerzum bölcsességében, és tudjátok, hogy minden éppen úgy történik, ahogy kell.

Szeretettel,

Gábor

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Üdvözöllek ebben az inspiráló hanganyagban, amely 20 erőteljes bőségteremtő mantrát tartalmaz, hogy segítsen neked a gazdagság és jólét bevonzásában. Ezek a mondatok úgy vannak megalkotva, hogy megerősítsék a bőség iránti nyitottságodat, és segítsenek abban, hogy harmóniában legyél a gazdagság természetes áramlásával. Minden mondatot úgy válogattunk össze, hogy az segítse a pozitív gondolkodást és az anyagi jólét megnyilvánulását az életedben!

Szükséged van egy kis lelki békére? Fedezd fel új videónkat, amely 20 gyönyörű lelki béke mantrát tartalmaz!

Ezek a mondatok segítenek ellazulni, megnyugtatni az elmédet és helyreállítani a belső harmóniádat a mindennapok kihívásai közepette. Ideális meditációhoz, relaxációhoz vagy akár háttérzajként a munka vagy pihenés során!

Hallgasd meg őket itt:

20 Önbizalom-növelő mantra a mindennapokra

Használd ezt a hanganyagot minden nap, az önbizalmad növelésére, legyen szó munkahelyi vagy iskolai feladatokról, akár személyes kapcsolataid építéséről. Hallgasd őket reggel, hogy erőteljesen kezdd a napot, vagy bármikor, amikor úgy érzed, szükséged van egy kis segítségre!

Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


 

Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot

7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!

http://www.napiuzenet.hu/2023/02/23/szent-rita-a-lehetetlen-kivansagok-szentje-aki-segit-megtalalni-a-belso-beket-es-boldogsagot/