Amikor már nem is számítasz rá, épp akkor talál rád az angyali segítség!

Amikor már nem is számítasz rá, épp akkor talál rád az angyali segítség!

Szeretett Lélek!

Amikor már minden reményt feladtál, épp akkor töri át az angyali segítség énye a sötétséget. A mai nap üzenete arról szól, hogy sosem vagyunk egyedül – még a legsötétebb időkben is vagyunk mellette a fény angyalai.

Amint azt a Bibliában is olvashatjuk:

“Ne félj, mert én veled vagyok, ne csüggedj, mert én vagyok Istened! Megerősítelek, meg is segítek, sőt diadalmas jobbommal támogatlak.” (Ézs 41:10)

Ezek a szent szavak megerősítik, hogy még a legnehezebb helyzetekben sem vagyunk magunkra hagyva. A fényességes angyalok serege mindig velünk van!

Ma különösen az Áldások Angyalának üzenetére figyeljünk. Ő azt súgja felénk, hogy a jó dolgok készen megérkezni az életünkbe és felszabadítani minket a félelmek és aggodalmak alól. Legyünk nyitottak befogadni az áldásokat, amelyeket a Teremtő küld felénk!

A mai napon ránk váró kihívásokra és nehézségekre úgy tekinthetünk, mint lehetőségekre arra, hogy lelkünk megerősödjön és fejlődhessen. Mikor úgy érezzük, hogy minden remény elveszett, higgyünk benne, hogy éppen akkor szabadítja fel az Univerzum a megújulás és újjászületés energiáit az életünkben.

“Drága Mennyei Atyám, és a Világosság Angyalai! Kérlek világítsátok meg az utamat a hit és remény fényével. Távolítsátok el a félelmet és aggodalmat a szívemből. Nyissátok meg a lelkemet az áldásokra, amit felém küldtetek. Legyen erőm elfogadni az isteni gondviselést, még akkor is, ha most nem értem azt.

Legyetek a társaim és vezetőim, hogy soha ne felejtsem el, Isten gondoskodó szeretete mindig velem van!

Áldott legyen a mai napunk!

Ámen.”

Drága Barátaim! Higgyetek, reménykedjetek, és várjátok az áldásokat ma! Az angyalok melletettek állnak!

Áldásokban gazdag, világos napot kívánok!

Szerető öleléssel: 

Gábor


“Drága Olvasónk! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

 
pozitív gondolatok blog

http://kellenifog.hu/index.php/365-nap-pozitiv-gondolatokkal/

Gábor, a béke követője


Így kérj, hogy meghallgatásra találjon az imád!

A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


7 jel, amiről tudhatod, hogy őrangyal van a közeledben

Gyógyító ima! Mondd el ezt az imádságot minden nap és meggyógyítja a lelked!