Amikor minden jóra fordul, tudni fogod, hogy ki avatkozott be!

Amikor minden jóra fordul, tudni fogod, hogy ki avatkozott be!

Jasmine kis kávézójában ülve nézte az esőt az ablakon keresztül. Az elmúlt hónapokban minden úgy tűnt, mintha a sors ellene fordult volna. Megromlott az egészsége, elbocsátották a munkahelyéről, és sok más kihívással kellett szembenéznie.

Azonban Jasmine életében egy nap váratlan dolog történt. Amikor egy különleges idézetet olvasott a kedvenc könyvében, ami így szólt: “Amikor a leghosszabb éjszakán vagy túl, a hajnal mindig megérkezik.” Jasmine szívét valami különleges melegség töltötte el.

Ezen a napon Jasmine felkereste az angyali üzeneteket közvetítő blogot, és a legnépszerűbb idézetek között rábukkant erre: “Mert én tudom, milyen terveim vannak veletek – így szól az ÚR –, békességnek és nem veszedelemnek tervei, hogy jövőt és reménységet adjak nektek.” (Jeremiás 29:11)

Jasmine azon gondolkodott, hogy vajon ki lehet az, aki ezen a módon avatkozik be az életébe. A válasz egyértelmű volt: Isten. Minden apró dolog, ami az elmúlt napokban történt, az Ő avatkozásának volt köszönhető.

Pár hét múlva Jasmine egészsége javulni kezdett, és új munkahelyet is talált. Ráébredt, hogy Isten mindvégig mellette állt, és mindig is vele lesz.

De a történet nem ér véget itt. Jasminenak van egy üzenete is számodra: “Nem kell aggódnod a holnap miatt. Hiszen azoknak, akik hisznek és bíznak, a legjobb napok még csak most következnek!”

Kedves Olvasó, ha most nehézségeken mész keresztül, ne felejtsd el, hogy minden jóra fordul. És amikor ez megtörténik, tudni fogod, hogy ki avatkozott be.

Az igazság az, hogy amikor megosztod az Isten által adott reményt és békességet, megosztásaid erejével biztosíthatod, hogy mindenkit elér és valóra válik.

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A Fény Könyve – A mennyei bölcsesség és az angyali útmutatás titkos kincsei

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

A tartalom nem másolható!