Angyalaid melletted állnak, amikor elveszettnek érzed magad, kisegítenek a bajból!

Angyalaid melletted állnak, amikor elveszettnek érzed magad, kisegítenek a bajból!

Az Úr angyala tábort jár az őt félők körül és kiszabadítja őket!

Kedves Olvasóink!

Ma arról szeretnélek biztosítani benneteket, hogy sosem vagyunk egyedül az életünk viharai közepette. Angyalok vigyáznak ránk és segítenek minket, amikor úgy érezzük, hogy már nem bírjuk tovább. Akár egy nehéz helyzetben vagyunk, akár csak elveszettnek érezzük magunkat, mindig van valaki, aki mellettünk áll és segít nekünk kikerülni a bajból.

Gondoljunk csak arra, hogy az Úr angyalai mindig velünk vannak. Amikor úgy érezzük, hogy a sötétség vesz körül minket, ők ott vannak, hogy fényt vigyenek az életünkbe. Azt üzenik nekünk, hogy nem vagyunk egyedül, és hogy az Úr szeretete mindig körülvesz minket.

Nem csak fizikai segítséget kapunk tőlük, hanem lelki békét is. Angyalok segítenek nekünk megtalálni a belső erőnket, és megmutatják, hogy milyen csodálatos dolgokat érhetünk el, ha hiszünk magunkban és az Úr erejében.

“Amikor úgy érzed, hogy a sötétség és a nehézségek elborítanak, emlékezz, hogy az angyalok sosem hagyják el a lelkedet. A fény és szeretet, amit feléd árasztanak, erőt adnak a próbatételek legyőzéséhez és hozzásegítenek a békés, boldog élethez.”

De emlékezzünk, hogy az angyalok üzenetét nem csak magunknak kell megtartanunk. Osszuk meg másokkal is, hogy ők is részesüljenek az Úr áldásaiból. Minél többen vagyunk, akik megosztjuk az angyali üzeneteket, annál erősebbek és boldogabbak leszünk!

Ne felejtsd el, hogy az angyalok mindig veled vannak, és segítenek neked kijutni a bajból. Nyisd meg a szíved, és fogadd el az ő segítségüket. Ne felejtsd el megosztani ezt az üzenetet másokkal is, hogy ők is részesüljenek az Úr áldásaiból.

Ámen.

Szeretettel és hittel,

pozitív gondolatok blog


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”
A fény könyve – ingyenesen letölthető pdf változatban

365 Nap Pozitív Gondolatokkal


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

Utazz velünk az “Óceáni Szimfónia: 440Hz Meditációs Zene a Lelki Békéhez” hangulatában, mely egy 15 perces utazás a természet csodálatos hangjaival, melyek segítenek kiegyensúlyozni a lelkedet. Ennek a különleges hangversenynek a középpontjában a sirályok éneke és a tenger zúgása áll, harmonikusan ötvözve a 440Hz frekvenciájú, meditációs zenével.

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével

Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


https://www.alternativegeszseg.hu/1-feliratkozas/

Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK


“Drága Olvasó! Amennyiben az általad olvasott angyali üzenet a szívedhez szólt és úgy érzed, hogy támogatni szeretnéd oldalunkat, lehetőséged van adományt küldeni a PayPalon keresztül. Keresd a ‘DONATE’ gombot weboldalunkon, és kövesd az egyszerű lépéseket. Minden támogatásért mély hálával és köszönettel tartozunk!”

A tartalom nem másolható!