Angyali Hírnök: Malakiás Pásztor Története és Az Újraébredt Hit Útja

Angyali Hírnök: Malakiás Pásztor Története és Az Újraébredt Hit Útja

Kedves Lelki Utazó,

Az angyalok isteni üzeneteivel érkezem, hogy fényt hozzak a sötétségbe és reményt az elkeseredettségbe. Egy történettel szeretnék szolgálni, mely mélyen belevésődött a világegyetem szívén hagyott sebhelyekbe, és melynek tanulsága az évezredek fátylán át is megérkezett hozzánk, hogy útmutatást nyújtson.

Volt egyszer egy pásztor, akit Malakiásnak hívtak. Nap mint nap legeltette nyáját a kopár pusztaságban, ám szíve belsejében ott élt a remény csillaga. Egyik éjjel, mikor a csillagok a legfényesebben ragyogtak, megjelent előtte egy angyal, tiszta, vakító fényével betöltve a sötét égboltot.

“Légy bátor, Malakiás,” szólt az angyal. “Ne a külvilágot nézd, hanem belülre fordítsd tekintetedet. A hit nem a láthatóban, hanem a láthatatlanban rejlik.”

Malakiás bátran tekintett az angyal szemébe, és így felelt: “De mi van, ha a láthatatlanban csak a félelmem és kételyeim lakoznak?”

Az angyal lágyan mosolygott. “A hit nem azt jelenti, hogy nincs félelem. A hit azt jelenti, hogy bátorságod van szembenézni a félelemmel. És ha kétségeid vannak, ne feledd, minden kétség csak az igazság keresése.”

Ez a történet azóta is ott él az égiek szívén, és most hozzátok, szeretett utazókhoz küldik, hogy emlékeztessen benneteket: a hit utazása gyakran kihívásokkal teli, ám az angyalok mindig mellettünk állnak, hogy segítsenek nekünk ezen az úton.

Ezért hoztam nektek egy angyali imát, melyet mindennap elmondhattok, hogy erősítsétek hittel teli útjaitokat:

“Ó, szeretett Angyalaim, hírnökei a fénynek és a szeretetnek, köszönöm, hogy mellettem álltok ebben a világban. Kérlek benneteket, segítsetek nekem látni a láthatatlant, érezni a láthatatlant és bízni a láthatatlanban. Hogy bátorságom legyen szembenézni a félelemmel és erőm legyen szembenézni a kétségekkel. Légy velem, amikor az utam kihívásokkal teli, és emlékeztess a belső fényemre, amely mindig az utat mutatja.

Ámen.”

Ez az ima erősíti a kapcsolatunkat az angyalokkal és segít nekünk megőrizni a hitünket a legnehezebb időkben is. Malakiás pásztor története pedig emlékeztet minket arra, hogy bátornak kell lennünk, és nem szabad hagynunk, hogy a félelem vagy a kétség eluralkodjon rajtunk. Hiszen a hit nem azt jelenti, hogy nincsenek kihívások. A hit azt jelenti, hogy van bátorságunk szembenézni ezekkel a kihívásokkal.

Drága Olvasó, ne feledd, az angyalok mindig ott vannak mellettünk, akkor is, amikor úgy érezzük, hogy egyedül vagyunk. Az angyalok üzenete a remény, a bátorság és a szeretet üzenete. Ha nyitott szívvel és elmével közelítünk hozzájuk, képesek leszünk látni a láthatatlant, érezni az érzékelhetetlent, és hinni a hihetetlenben.

Malakiás pásztor története azért érkezett hozzánk, hogy emlékeztessen: a hit útja néha rögös lehet, de mindig van segítség, ha készen állunk elfogadni. Legyen ez az üzenet a fény, amely megvilágítja utadat, és erő, amely tovább visz a spirituális utazásodon. Az angyalok üzenete a remény, a hit és a szeretet üzenete, amelyet most, ezen a napon, továbbítok nektek.

Az angyali fényben és szeretetben,

A Fény Útja blog


365 Nap Pozitív Gondolatokkal

2 – Online Angyali üzenet könyv: Kapcsolat az Angyalokkal

Íme, az angyali imádság, ami gazdagságot és hosszú, boldog életet hoz!


Szent Rita – A lehetetlen kívánságok szentje, aki segít megtalálni a belső békét és boldogságot


Elhoztuk számodra a Végtelen Angyali Energia szimbólumát, engedd hogy Neked is segítsen az erejével


Csatlakozz a Pozitív Gondolatok közösséghez viberen is!

CSATLAKOZZ ITT VIBER CSOPORTUNKHOZ ÉS ÉRTESÜLJ ELSŐKÉNT A BEJEGYZÉSEKRŐL!


Amennyiben nem szeretnél lemaradni a Pozitív gondolatok oldal friss híreiről, akkor menj a Facebook oldalunkra, klikkelj a “Követed” gombra, majd állítsd be a “Megjelenítés elsőként” opciót. Ellenkező esetben a Facebook nem biztos hogy megjeleníti számodra az oldalunk tartalmát!


Gyógyító meditáció, melynek segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. Tarts velem egy virtuális sétára, melynek hatására megtapasztalhatod a belső békét és a nyugalmat. Lazulj el, add át magad a meditációnak és engedd meg sejtjeidnek, hogy energiával töltődjenek fel, és ezáltal hatékonyabb védelmet, támogatást nyújthassanak Neked a mindennapokban!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Fj2NMi-pk3Y[/embedyt]


Gyógyító szöveges meditáció, segítségével beindíthatóak a test öngyógyító folyamatai. A test vagy a lélek betegsége esetén használd minden nap, mert csodákra vagyunk képesek!


Különleges energiákat közvetítő zenékért iratkozz fel a csatornára, és nyomd meg a piros csengőt az értesítésekért itt! KATTINTS IDE!


Csatlakozz motivációs csoportunkhoz itt:
POZITÍV GONDOLATOK FACEBOOK CSOPORT

Csatlakozz spirituális csoportunkhoz itt:
TESTI BETEGSÉGEK LEHETSÉGES LELKI OKAIVAL FOGLALKOZÓ CSOPORTUNK

Csatlakozz Szép idézetek, versek, képek, eredeti csoportunkhoz itt:

SZÉP IDÉZETEK, VERSEK, KÉPEK EREDETI CSOPORT

Csatlakozz kedvenc Facebook csoportunkhoz itt:
VIP MOTIVÁCIÓS FACEBOOK CSOPORTUNK

Csatlakozz Spirituális gondolatok csoportunkhoz itt:
ANGYALI GONDOLATOK CSOPORTUNK

Csatlakozz kedvenc Angyali csoportunkhoz itt:
ANGYALVARÁZSLAT FACEBOOK CSOPORTUNK

A tartalom nem másolható!